TROMPETA MINCINOASA FLORIN VASILE Cîțu: Am început discuțiile pe PNRR cu întârziere, însă vom primi banii în noiembrie !

Florin Cîțu a declarat că deși discuțiile pe PNRR au început cu întârziere din cauza schimbărilor petrecute în coaliția de guvernare în urma alegerilor, prima tranșă de bani va ajunge în luna noiembrie. Premierul a dat asigurări că planul național de redresare va fi aprobat de către Comisia Europeană pe 15 septembrie.

Avem un guvern nou, o coaliţie care a început discuţia pe PNRR mai târziu decât celelalte ţări. (…) Noi aveam un PNRR; în coaliţie s-a decis să fie puţin schimbat (…). Ceea ce pot să vă spun este că va fi aprobat în toamnă, în septembrie (…). În august la Comisia Europeană nu prea se lucrează şi atunci nu are cum să fie aprobat (…). Ţinta mea este să-l avem în jur de 15 septembrie aprobat, poate mai devreme”, a declarat Cîţu.

El a precizat că o primă tranşă de bani ar urma să vină în luna noiembrie, dar unele proiecte cuprinse în PNRR ar putea să primească in