TRUSTUL ANTENA 3 ,CONDUS DE „SOLUTIA IMORALA” DAN VOICULESCU CU TREPADUSII MERCENARI DE LA REALITATEA TV,IN AFARA DE MUGUR CIUVICA REPTAISTORIA LINSARII MEDIATICE CU FOSTUL PREMIER ADRIAN NASTASE DAR CU…..LIVIU DRAGNEA!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Liderul PSD Liviu Dragnea a respins „categoric” luni după-amiază acuzațiile aduse de DNA în noul dosar legat de firma Tel Drum, la fel și ideea de a demisiona.

„Astăzi am fost la DNA să mi iau în primire al treilea dosar. Trebuie să recunosc că este o poveste lungă. Resping categoric acuzațiile. Ce spun de ani de zile că nu am legături cu acea societate, mențin. O parte din cele relatate astăzi au fost cercetate odată, nu cred, dar poate nu știu, dacă în 2001 a cercetat OLAF. Eu am înțeles că în 2001 am făcut eu cu mine un grup infracțional”, a declarat Liviu Dragnea.

„Să văd ce grup am constituit acum 16 ani.(…) Ieri pe Gabi Petrea l-am susținut să fie președinte TSD…alt grup infracțional”, a mai precizat Dragnea.

Liderul PSD a relatat că a fost sunat de președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, care i-a c...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate