TUDOR CHIRILA,PROTESTELE VOASTRE DE „ATUNCI” AU REPREZENTAT UN EXPERIMENT OCULT,CARUIA I-ATI FOLOSIT DREPT SUBIECTI!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Ne invadează, parcă, un virus al disoluției. Părem o țară sub asalt programat, ruinată din exterior de interese potrivnice si din interior de falia dezbinării.

Democrația nu mai este recunoscută decât în latura ei decorativă. Ceea ce ține de fondul democrației, respectarea voinței majoritare, a devenit temă de ironii, înverșunare și combat ideologic. Nu doar că instrumente fundamentale  ale așa numitului stat de drept, cum ar fi Parlamentul și guvernanța executivă, sunt contestate exact în latura lor  primordială, legitimitatea dobândită prin vot, dar se încearcă crearea unor substitute oculte ale acestora care să exercite puterea indiferent de opțiunile elective.

Traian Băsescu, în timpul mandatului său de președinte al României, a avut dezaxarea și cinismul necesare de a se folosi de o idee bună pentru a crea un monstru antinațional. Invocând nevoia luptei cu corupția, a dat liber asamb...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate