TUDORICA DE LA JUSTITIE A DAT „PUBLICITATII”LISTA CU PERSOANELE CARE AU VIZITAT ARHIVA SIPA :DAR CE NU SPUNE DESPRE ADEVARATELE CAPETE MAFIOTE CARE AU FOLOSIT DOCUMENTE DIN ARHIVA SIPA SI CARE AU DUS LA INSTAURAREA STATULUI MAFIOT ROMAN AL REGIMULUI BASESCU CONTINUAT CU REGIMUL NAZISTULUI JOHANNIS!

Update Ministerul Justiției a publicat joi dimineață lista cu persoanele care au vizitat arhiva Serviciul Independent pentru Protecție și Anticorupție (SIPA). Potrivit datelor furnizate de minister, ultima vizită la arhivă a avut loc în 2013, dar pe listă nu apar datele privind accesul în arhivă al persoanelor în 2006, ci abia din 2007.

În total, după desființarea arhivei, un număr de 22 de „vizite” au fost consemnate în 22 procese verbale întocmite „cu ocazia sigilării/desigilării spațiilor în care a fost depozitată arhiva”, a anunțat ministerul. Cele 22 procese verbale consemnează data vizitei, Ordinul ministrului justiției prin care a fost permis accesul în arhivă, componența comisiei, semnătura membrilor comisiei, precum și mențiunea „După verificarea și inspectarea stării documentelor în vederea desfășurării pe viitor a lucrărilor comisiei s-a procedat la sigilarea f...