Unde mancam in Viena: 10 localuri de incercat

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Deebsblog

 In saptamana petrecuta in Viena, am avut timp berechet sa luam orasul la pas si sa testam preparate din gastronomia locala si nu numai. Pentru noi a fost al treilea city break in Viena, motiv pentru care am cautat localuri in care nu am mai mers in anii anteriori. 

Asadar, topul celor 10 localuri de incercat va fi unul divers, cu idei de mic dejun/brunch, gustare, pranz si cina. Va cuprinde atat preparate austriece cat si bunatati din gastronomia internationala.

1. Fuhrgassl-Huber  - Una dintre cele mai populare taverne din Viena, cu o curte interioara si o terasa superba si cu o priveliste minunata catre podgoriile familiei Huber. Am servit vin nou, produs de ei (Heuriger) cu apa minerala. Spritz la ei, sprit si la noi. Plus suc de struguri (Traubenmost).

Snitelul vienez nu a mai prins poza dar pe cuvant ca a fost minunat. Am mai incercat si scheiwnebrat...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate