Mancam la staff mess/crew mess sau la officer mess aceste fiind
locurile special amenajate pentru membrii echipajului. Accesul la
ofdicer mess se face doar daca esti considerat officer, sau
activezi pe pozitie de management.Mancarea este gratuita si se
serveste in sistem bufet sau impinge tava de 3 ori pe zi,unde gasim
salate, paste, supe, legume, carne 2-3 feluri, garnituri si desert,
insa de cele mai multe ori mancarea nu este cea mai buna, motivul
principal fiind lipsa de preocupare a bucatarilor care gatesc
pentru echipaj. De asemenea mai exista si tea time si midnight
snack unde gasiti sandwich-uri, pizza si prajituri!
Nu mancam la cabina, unde este interzis sa mananci si sa
detii mancaruri cu risc de perisabilitate.
Chips, ciocolata si snack-uri uscate si ambalate pot sa fie
consumate la cabina!
Alternativa exista doar in porturi, gen fast food si restaurante.
Atentie mancarea nu se poate aduce la bord decat cea ambalata
despre care vorbeam mai devreme.
Unele linii de croaziera permit utilizarea bufetului de catre
anumite categorii de personal- hotel, punte de comanda.
Pofta buna...
Alternativa e Mac donalds, kfc sau junck food de prin porturile
unde te opresti cu barca.