Vinul de anghinare reduce colesterolul

  • Postat în Life
  • la 09-11-2021 20:16
  • 212 vizualizări

Vinul de anghinare este recomandat în diverse afecțiuni interne. Ușor de preparat în casă, vinul de anghinare are capacitatea de a reduce nivelul de colesterol.

Afecțiuni în care acționează benefic vinul de anghinare:
Hipercolesterolemie
Ateroscleroza
Colite
Diabet
Disfuncții hepatobiliare
Enterocolite
Meteorism

Mod de preparare:
Adăugați 100 grame frunze uscate de anghinare în 1 litru de vin alb de casă, apoi îl lăsați la macerat timp de 14 zile, agitând ușor vasul din când în când. După această perioadă, strecurați printr-un tifon sau sită deasă conținutul. Păstrați în sticlă închisă la culoare, la rece.
Administrare (internă) vin de anghinare:
Se beau câte 50 mililitri de vin, după mesele principale. În timpul curei evitați prăjelile, grăsimile și alcoolul (exceptând vinul medicinal, în cantitățile menționate mai sus).
Cura durează 2-3 luni.

ATENȚIE! Femeile care alăptează nu pot folosi preparatele din anghinare deoarece scad semnificativ lactația.

Notă!!! Tratamentele naturiste și remediile complementare nu înlătură consultul unui doctor specialist, nici medicina alopată, doar le completează. Informațiile prezentate pe site-ul www.medicmures.roau caracter informativ și nu înlocuiesc consultațiile medicale de specialitate.

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente