Visual Fan anunță deschiderea unei noi linii de business, prin debutul pe piața de autovehicule electrice. La baza deciziei demarării noului proiect se află tendința companiilor din sfera tehnologiei de aderare la industria mașinilor electrice.

Brașov, 09 Decembrie 2021. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță intrarea pe o nouă piață, cea a mașinilor electrice. În ultimii ani, industria IT a cunoscut un grad de dezvoltare și inovare din ce în ce mai accentuat, fapt constatat și în cadrul industriei auto. Tot mai multe companii din domeniul tehnologiei s-au îndreptat spre piața mașinilor electrice, iar pe de altă parte, industria auto a manifestat o tendinţă de electrificare accentuată, mașinile devenind din ce în ce mai automatizate și tehnologizate.

Demararea acestui proiect se va realiza prin deschiderea unei companii noi, ce va avea ca obiect de activitate principal distribuția de mașini electrice – Visual EV S.R.L. și al cărei capital este deținut în proporție de 95% de către Visual Fan S.A..

„Prin lansarea acestei noi linii de business ne dorim să fim parte încă la �...