VIZITA FOSTULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI EMIL CONSTANTINESCU IN USA ,IN PERIOADA 14-21 IULIE 1998,PRIMIT IN BIROUL OVAL DE LA CASA ALBA DE BILL CLINTON ,UN BUN RECURS LA MEMORIE SI ISTORIE!

Vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Casa Albă a fost întoarsă pe toate feţele atât în media, cât şi de analişti şi comentatori.

Orice şef de stat sau de guvern şi-ar dori ca măcar o dată în carieră să poată ajunge în Biroul Oval, ştiut fiind faptul că acest lucru reprezintă consacrarea internaţională.

Pe de altă parte, locul strategic cel mai puternic din lume a devenit aproape banal, potrivit unei analize a publicaţiei Politico. Dintr-un spaţiu exclusivist, în Biroul Oval numeroşi oficiali de la Casa Albă ar intra nestingheriţi în orice moment. Astfel, politica uşilor deschise practicată de Trump în lumea afacerilor din care provine a fost aplicată şi în Biroul Oval, deşi cadrul este unul aparte.

Mai nou presa de la noi e preocupată de calitatea exclusivă a lui Klaus Iohannis de prim oficial român care ajunge în Biroul Oval, dar vizita fostului preşedinte Emil Constantinescu din perioada 14-21