„ZEITA”ANTICORUPTIE,BASKETBALISTA DIN SIBIU LULUTZA LASCU ,FOSTA KOVESI ACUZATA CA A OPRIT UN DOSAR DE CORUPTIEVIZAND AUTO-STRADA SIBIU -ORASTIE(AUTOSTRADA SCUFUNDATA) IN CARE APAREA FOSTUL EI SOT („BEBE”)EDUARD KOVESI!

 

Numele fostului soț al Laurei Codruța Kovesi apare într-un dosar de corupție vizând autostrada Sibiu-Orăștie, cunoscută ca autostrada scufundată, iar ancheta a fost oprită de DNA, susțin jurnaliștii de la Evenimentul Zilei.

DNA a pornit ancheta în cazul autostrăzii la sfârșitul anului 2015, iar procuror era nimeni altul decât Mihaela Moraru Iorga, cea care a fost alungată recent din instituție de către șefa Laura Codruța Kovesi, conform sursei citate.

„Cercetarea a început în forță, cu audieri, martori protejați, descinderi și alte proceduri specifice, iar, la un moment dat, ancheta a nimerit peste un cetățean numit Eduard Kovesi din Sibiu, cunoscut și sub numele de alint, Bebe. Bebe Kovesi. (…) Eduard „Bebe” Kovesi a vândut materiale de umplutură către constructorii de autostrăzi din zonă – pietriș, balastru, pământ de umplutură etc – direct sau prin intermediul unor firme înființate pe repede înainte ...

Articole recente