ZILE FIERBINTI DE VARA PENTRU CABINETUL CONDUS DE PREMIERUL SORIN GRINDEANU SI LA CAT S-AR RIDICA COSTURILE SCHIMBARII ACESTUI GUVERN DE PSD+ALDE!

Numeroasele încercări de până acum ale liderului PSD, Liviu Dragnea, de a-și păstra intactă autoritatea atât asupra partidului, cât și asupra Guvernului au atins un punct de la care cu greu s-ar mai putea reveni. Doar înlăturându-l prin orice mijloc pe Sorin Grindeanu din fruntea Guvernului, șeful Camerei Deputaților va putea să se mențină la conducerea PSD. Și cum tensiunile între tabăra premierului și Dragnea au escaladat mai mult decât se preconiza la numirea cabinetului Grindeanu, șeful PSD ține morțiș să facă mutarea politică privind schimbarea premierului.

Însă costurile acestui gest politic nu doar că vor plasa România din nou sub zodia instabilității, dar ar putea destabiliza PSD atât de tare, încât partidul să piardă și guvernarea și să ajungă chiar în punctul în care s-ar putea scinda. Indiferent ce decizie a luat șeful PSD și le-o va aduce azi la cunoștință și membrilor CEx, mingea se află �...