Articole postate de Pogar Ovidiu

 • Pareri despre Conceptul Apple si elementele fundamentale din ziua de azi 240

  • IT
  • 09-02-2017 11:43

  Cand spun Apple in Romania, ma gandesc la "inchis". Acesta este pragul la care ne limitam. Lipsa de informatie, isi pune amprenta aici. Chiar daca multi suntem utilizatori, putini avem curajul sa ne spunem punctul de vedere. Ei bine, in acest articol am sa iau lucrurile putin personal. Recunosc ca obiectivitatea mea nu va fi foarte corecta dar, dupa ce am avut o discutie cu prietenii la o bere gandul mi-a stat la acesta articol. Incep cu un aspect simplu: Cati dintre noi stim ca primul magazin ON-LINE a fost AppStore(iTunes)? Sau hai sa punem problema astfel: Primul produs vandut online a fost o piesa de la Michael Jakson.... Unde ? AppStore! De unde ? Sony Recors! Cum ? Simplu! Aici am sa pun niste valori relative deoarece nu stiu valorile exacte din negociere dar, pe scurt, totul a decurs cam asa: Jobs sa dus la casa de musica Sony Records si a pus urmatoarea intrebare:

  Citește mai departe
 • Lopata zapada la promotie pe eMAG... 304

  • IT
  • 06-01-2017 01:31

  Venim in intampinarea nevoilor de sezon, o data o schimbare brusca a vremii. Ceea ce este imbucurator este ca in ultima perioada, avem reduceri din ce in ce mai semnificative de pret, desi cererea este sau urmeaza a fi mare.  Asadar, pe eMAG puteti gasi lopeti de zapada a caror pret, in promotie porneste de la 24 Cele mai bune promotii pentru lopetile pentru zapada le puteti gasi accesand acest link. Din experienta, preturile pot varia sau stocurile se pot epuiza

  Citește mai departe

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate