• Articole
  • Vizualizări

  Petrican Tudor

  Prin creativitate, inspiraţie şi muncă vrem să creăm cele mai frumoase şi inedite ceasuri de perete. Timpul este de partea noastră.

  Profilul de blogger pe toateBlogurile

Articole postate de Petrican Tudor

 • ELLIS – Ceas perete gravură și elemente volumetrice 47

  European Lab for Learning and Intelligent Systems, pe scurt ELLIS, este beneficiarul ceasurilor de perete realizate în Brașov, Romania. Acestea decorează acum birourile și laboratoarele sediului ELLIS din Freiburg, Germania. Laboratorul European pentru Învățare și Sisteme Inteligente este o organizație non-profit paneuropeană pentru promovarea inteligenței artificiale. Pune accentul pe învățarea automată. Scopul organizației este de […] The post ELLIS – Ceas perete gravură și elemente volumetrice appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • Marele alb, ceas perete modern 40 cm pentru spațiu de birouri 52

  Marele alb cum îl supranumim este un ceas de perete conceput pentru spațiile moderne. Are un design minimalist, reperele orare lipsesc cu desăvârșire. Limbile sunt special realizate cu decupaj interior pentru a completa imaginea de ansamblu, “Less is more”. Sigla poziționată în dreptul orei 6 este scoasă în evidență de cadranul curat și gol. Este […] The post Marele alb, ceas perete modern 40 cm pentru spațiu de birouri appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • Marele alb, ceas perete modern 40 cm pentru spațiu de birouri 0

  Marele alb cum îl supranumim este un ceas de perete conceput pentru spațiile moderne. Are un design minimalist, reperele orare lipsesc cu desăvârșire. Limbile sunt special realizate cu decupaj interior pentru a completa imaginea de ansamblu, “Less is more”. Sigla poziționată în dreptul orei 6 este scoasă în evidență de cadranul curat și gol. Este […] The post Marele alb, ceas perete modern 40 cm pentru spațiu de birouri appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • Ceasuri cu pendul pentru camera copilului. Primul lui ceas, unul vesel 106

  Răsfață copilul cu unul din ceasurile cu pendul, construite pentru a completa decorul camerei lui. Dormitorul este pentru copil un adevărat loc de viață: doarme, se joacă, lucrează și se refugiază acolo. Prin urmare, este esențial să se simtă în largul său în acest spațiu. Pentru a decora camera copilului, este necesar să se țină […] The post Ceasuri cu pendul pentru camera copilului. Primul lui ceas, unul vesel appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • BEMEL. Ceas perete stil clasic, din beton, metal și lemn 94

  Trei materiale utilizate în construcții au fost folosite în realizarea ceasului de perete BEMEL. Cadranul ceasului este realizat din lemn. Indecșii și indicatorii orari din metal iar inelul ce unește celelalte două materiale, dintr-un anumit tip de ciment/beton. A fost realizat la comanda unei cliente a firmei de arhitectură BEMEL și personalizat cu sigla companiei. […] The post BEMEL. Ceas perete stil clasic, din beton, metal și lemn appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • Ceasuri perete constructor, SSAB-AG 30 de ani... 85

  În 2021 compania SSAB-AG sărbătorește 30 de ani de existență. Un prilej bun pentru a comanda de la noi, o serie de ceasuri de perete personalizate. Ceas de perete în formă de pătrat. Măsoară 30 cu 30 de cm și scoate în evidență sigla companiei cât și domeniul de activitate. Partea de ceas cu indecșii […] The post Ceasuri perete constructor, SSAB-AG 30 de ani appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • Ceasuri pentru persoane cu demență, Alzheimer... 91

  Fiecare minut de confort și liniște pe care îl putem oferi persoanelor în vârstă este o viață pentru ei. În acest caz, un obiect neînsuflețit vă va oferi o ușurare de la întrebările repetitive, uneori fără sfârșit: “Cât este ceasul?” și “Ce zi este astăzi?”. Cazurile de demență sunt tot mai întâlnite la vârstnici. Cu […] The post Ceasuri pentru persoane cu demență, Alzheimer appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • Oglindă infinită, ceasuri cu LED comandate prin smartphone 107

  Ceasurile de perete cu oglindă infinită sau oglinda infinitului sunt concepute pentru a te încânta vizual cu efecte de lumină. Vei avea la atingerea degetelor tale: oceanul, pădurea, bătăile inimii, ploaia, aurora boreală, curcubeul și alte milioane de efecte optice și palete de culori toate configurabile cu smartphone-ul. Rinocerul este reflectat manual. Infinity Mirror sau […] The post Oglindă infinită, ceasuri cu LED comandate prin smartphone appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • Ceasul antiorar. Antrenează-ți mintea.... 86

  Înainte de toate, te previn: cu ceasul antiorar nu va fi la fel de ușor și rapid să zici cât este ora, cel puțin nu la început. De ce să alegi un ceas antiorar? Iată câteva motive. Ceasul cu sensul invers al acelor de ceasornic te va face să depășești limitele concepțiilor tradiționale. Va da […] The post Ceasul antiorar. Antrenează-ți mintea. appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • Ceasuri de perete pentru cei ce vor mai mult timp... 81

    Alege un ceas cu cadran 24 ore sau dacă dorești un model cu modificări Te-ai întrebat vreodată de ce majoritatea ceasurilor au cadran cu 12 ore când o zi are 24 de ore? Egiptenii au fost cei care au împărțit ziua în 24 ore. Dar în acele vremuri nu existau ceasuri, ci doar cadranul […] The post Ceasuri de perete pentru cei ce vor mai mult timp appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • 5 Orase – Ceasuri de perete cu senzor și iluminat LED 89

      5 orase în tot atâtea ceasuri. Am căutat cele mai reprezentative clădiri, monumente și simboluri din aceste urbe pentru a realiza aceste orologii. Clienții care au dorit ceasurile sunt pasionți de călătorit și s-au îndrăgostit de aceste orase. Sunt un jurnal de călătorie. Le poartă în amintirile lor și acum, mai aproape, acasă, […] The post 5 Orase – Ceasuri de perete cu senzor și iluminat LED appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • Dienergy. Ceas studio design interior... 84

  Cumpără ceasul Never-ending sau dacă dorești acest model cu modificări   Un ceas fancy pentru Studioul de design interior Dienergy. Este realizat pentru și împreună cu Irina Chitoroagă, designer de interior, pentru propriul studio. Așa a ajuns acest să-i poarte numele. Este un ceas de perete de dimensiuni relativ mari, conceput pentru un stâlp de […] The post Dienergy. Ceas studio design interior appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • Uriasul în 12 culori... 85

  Cumpără acest ceas sau dacă dorești acest model cu modificări   I-am zi Urias datorită dimensiunilor mari la care a fost proiectat și construit. Pe lângă marimea mare, ceasul de perete “Palemno” impresionează și prin cromatică. Fibra lemnului rămâne vizibilă, fiind folosite baițuri în vopsirea lui. Numele ceasului provine din unirea cuvintelor ce îl descriu […] The post Uriasul în 12 culori appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • În jurul lumii în 24 de ore... 87

  Cumpără acest ceas sau dacă dorești acest model cu modificări În jurul lumii? În 1873 Jules Verne “făcea” ocolul Pământului în 80 de zile. În zilele noastre, Stația Internațională Spațială face un ocol al Pământului în 92 de minute. Ești mai rapid la 400 de km deasupra planetei, acolo la zero gravitație. Sau dacă nu […] The post În jurul lumii în 24 de ore appeared first on Be Clockwise.

  Citește mai departe
 • Trandafir de grădină pictat... 243

  BeClockWise Trandafirul, într-o poveste de ceas, de frumos, natură, spirit și sănătate. Este dorința clientului nostru care ne-a trimis o poză cu un trandafir din grădina personală. Specificații au fost explicite: tema, cea a trandafirului, floarea preferată; cadran rotund, din metal, cu fundal alb. Fără numere, cu limbile indicatoare tot din metal vopsite un pic mai […] The post Trandafir de grădină pictat appeared first on Ceasuri de perete.

  Citește mai departe