Articole postate de Caraion Costin

 • Suportul pentru Windows 7 urmeaza sa inceteze... 296

  Ne apropiem de momentul in care vom spune adio sistemului de operare Windows 7. Pe 22 octombrie 2019 se vor implini 10 ani de cand sistemul de operare a fost lansat. Data incetarii suportului din partea Microsoft va fi 14 ianuarie 2020. Deci putin peste 10 ani de suport pentru cel mai popular sistem de […] The post Suportul pentru Windows 7 urmeaza sa inceteze appeared first on Yogi IT Blog.

  Citește mai departe
 • Malware care rezista reinstalarii Windows-ului... 205

  Exista un tip de malware care persista in firmware-ul de BIOS/UEFI si nu este afectat de reinstalarea sistemului de operare. Nu este o noua descoperire ci mai mult o reconfirmarea a faptului ca traim intr-un mediu online in continua dezvoltare si partea de atacuri cibernetice nu ramane in urma. Malware-ul denumit Lojax a fost descoperit […] The post Malware care rezista reinstalarii Windows-ului appeared first on Yogi IT Blog.

  Citește mai departe
 • eMAG face 16 ani si vine cu reduceri... 202

  Pe 5 Decembrie eMAG sarbatoreste 16 ani de activitate si face cinste cu reduceri de 10.000.000 de lei. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa folosim codul eMAG16ani la comenzile pe care urmam sa le facem maine. Putem sa ne punem produse in cos inca din seara asta. eMAG 16 ani Ghidul evenimentului il […] The post eMAG face 16 ani si vine cu reduceri appeared first on Yogi IT Blog.

  Citește mai departe
 • Probleme de securitate la procesoarele Intel... 209

  Ieri, 20 noiembrie, a fost transmisa o informare prin care suntem avertizati ca exista o vulnerabilitate ce tine de ME (Intel Management Engine) la procesoarele Intel din ultimile generatii. Daca se exploateaza aceasta vulnerabilitate se poate prelua controlul echipamentului targetat. Se pare ca mai multi experti pe partea de securitate au transmis informatii referitoare la […] The post Probleme de securitate la procesoarele Intel appeared first on Yogi IT Blog.

  Citește mai departe
 • Cand incepe Black Friday 2017 la eMAG, ALTEX, evoMAG si altii 204

  Cand incepe Black Friday 2017 la eMAG, ALTEX, evoMAG si altii? Pai ofertele de Black Friday 2017 incep sau au inceput deja in unele magazine dar, la fel ca in anii trecuti, ziua de vineri va insemna apogeul reducerilor si cumparaturilor. Si sa nu uitam ca tot vineri va incepe si campania de Black Friday […] The post Cand incepe Black Friday 2017 la eMAG, ALTEX, evoMAG si altii appeared first on Yogi IT Blog.

  Citește mai departe
 • 2 Miliarde de utilizatori pe Facebook... 205

  La sfarsitul lunii Iunie s-a atins pragul istoric de 2 miliarde de utilizatori pe Facebook!  Prin utilizatori intelegem oameni reali care comunica constant prin intermediul platformei sociale. Oameni care interactioneaza intr-un fel sau altul folosind mijloacele oferite de FB, fie ca vorbim de poze, selfie-uri, postari, comentarii, like-uri, share-uri, etc. Sau oameni care pur si […] The post 2 Miliarde de utilizatori pe Facebook appeared first on Yogi IT Blog.

  Citește mai departe