Articole postate de Alin Dragoescu

 • Frumoasa poveste de dragoste a lui Mircea Eliade si Maitreyi 14

  Dragostea este un sentiment universal, care poate aduce bucurie, dar și suferință. Una dintre cele mai frumoase povești de dragoste este cea a lui Maitreyi, o poveste plină de pasiune și emoție. Cine a fost Maitreyi  Maitreyi Devi a fost o scriitoare indiană, cunoscută pentru romanul său autobiografic intitulat „It Does Not Die” (Nu moare). […] Articolul Frumoasa poveste de dragoste a lui Mircea Eliade si Maitreyi apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • Psihologia Pokerului: Cum să-ți înțelegi adversarii 18

  Navigând prin complexitățile pokerului, un bonus de bun venit poate reprezenta pentru mulți jucători poarta de acces către măiestria acestui joc, oferindu-le resursele inițiale pentru a-și aprofunda înțelegerea psihologică a adversarilor și a strategiilor de joc. Citirea Expresiilor Faciale Citirea expresiilor faciale joacă un rol crucial în psihologia pokerului, oferind jucătorilor indicii valoroase despre starea […] Articolul Psihologia Pokerului: Cum să-ți înțelegi adversarii apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • Acorduri de pian... 17

  Undeva, la o margine de mare, În liniștea serii ce s-a lăsat În văzduh se revarsă o melodie, Poate fi a lui Chopin simfonie. Privesc la întinsa zare albastră, Ca la o operă de artă, măiastră. Iar eu îmi găsesc dorita alinare A sufletului care câteodată mai doare. Valuri zbuciumate , involburate Dansează-n ritmul lor […] Articolul Acorduri de pian apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • 100 Mesaje de Valentine’s day pentru iubitul sau iubita ta 33

  Ziua de Valentine’s Day este un moment special în care ne exprimăm dragostea față de cei dragi. Fie că sunteți într-o relație de lungă durată sau în începutul unei frumoase povești de iubire, este important să vă arătați sentimentele într-un mod sincer și romantic. Pentru a vă ajuta să vă exprimați dragostea într-un mod original […] Articolul 100 Mesaje de Valentine’s day pentru iubitul sau iubita ta apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • De ce... 37

  De ce De ce oare ne-ascudem după noi Şi nu ne exprimăm tăcerea, La poarta sufletului adesea bate, Dar ne pierdem în gânduri deşarte. De ce oare trăind alegem o senţinţă, Cea de a fi vinovat, deși sufletu-i curat, De ce nu ne urmăm a noastră chemare, Fără de temeri şi făr de înfrânare. Adevărul […] Articolul De ce apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • Pariurile eSports au luat amploare. Vezi cum... 36

  Într-un peisaj digital unde jocuri de noroc gratis aparate fructe reprezintă doar un aspect al divertismentului online, pariurile eSports au cunoscut o expansiune semnificativă, devenind rapid un segment major în industria jocurilor de noroc. Această creștere evidențiază o schimbare în preferințele jucătorilor și un nou orizont pentru pariurile online. Legislația Pe măsură ce sectorul eSports […] Articolul Pariurile eSports au luat amploare. Vezi cum apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • Cele mai populare 5 tipuri de pariuri... 43

  Există 5 tipuri de pariuri populare în lumea pariurilor sportive care oferă pariorilor o gamă variată de opțiuni pentru a testa cunoștințele în contextul evenimentelor sportive. Pariurile pe rezultatul final atrag o bază considerabilă de pariori datorită simplității și clarității lor. Totuși, pariurile pe handicapuri aduc o dimensiune suplimentară, oferind șanse echilibrate în evenimente aparent […] Articolul Cele mai populare 5 tipuri de pariuri apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • Impactul jocurilor de cazinou asupra rutinei zilnice 47

  Apariția unei crize financiare este adesea ceea ce determină o persoană să își confrunte problema jocurilor de noroc. Nu este neobișnuit ca partenerii, prietenii sau membrii familiei să nu realizeze în timp util că cei dragi experimentau consecințe dăunătoare din cauza jocurilor de noroc până când nu au existat consecințe financiare grave, cum ar fi […] Articolul Impactul jocurilor de cazinou asupra rutinei zilnice apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • La o cafea... 48

  Azi mi-am arvunit o oră Cu tine, prieten drag, să stau de vorbă, Șă te intreb ce faci, dacă îți este bine Și ce vei face, ca bine, să fii și mâine. Dimineața cafeaua aburindă nu-mi lipsește Și am timp și pentru o poveste Pe care încep ca un fir a o depăna, Dar să […] Articolul La o cafea apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • Tară dragă... 59

  Țară dragă, a cui ești, Că te știu doar din povești, Mândră, falnică, mănoasă Și-ai ajuns Cenușăreasă. Tară dragă, te iubesc Și eu nu te părăsesc, Vreau ca ochii să mi-i scald Pe alt tău drag meleag. Tară dragă, mândră fată Cu cosițe lungi și plete, Ești frumoasă precum ea Și toată lumea te vrea. […] Articolul Tară dragă apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • Dragostea de la petrecerea de Crăciun... 58

  Anul acesta, petrecerea de Crăciun de la birou a fost cu adevărat specială pentru mine. Am găsit dragostea într-un loc complet neașteptat și într-un moment în care mă așteptam cel mai puțin. Într-o seară frumoasă de iarnă, colegii mei și cu mine ne-am adunat pentru a sărbători împreună sfârșitul anului și pentru a ne bucura […] Articolul Dragostea de la petrecerea de Crăciun apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • Economisire și Flexibilitate: Avantajele Închirierii unui Autovehicul în Locul Achiziției 62

  Într-o epocă în care resursele financiare și mediul înconjurător sunt tot mai relevante, alegerea înțeleaptă a unui autovehicul devine esențială. În acest articol, vom explora motivele pentru care închirierea unei masini reprezintă o opțiune atrăgătoare și pragmatică în comparație cu achiziționarea, și vom analiza modul în care industria de inchirieri auto din Bucuresti contribuie la […] Articolul Economisire și Flexibilitate: Avantajele Închirierii unui Autovehicul în Locul Achiziției apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • Cele mai mari câștiguri din istoria jocului de poker 60

  Lumea pokerului a fost martoră a unor momente memorabile, în care jucători de excepție și-au demonstrat talentul și abilitățile în turneele de prestigiu și la jocurile organizate de Magnumbet Casino Online. Acești profesioniști ai cărților de joc au reușit să obțină câștiguri impresionante, transformând pokerul într-un adevărat fenomen mondial. Sam Trickett Printre cei mai buni […] Articolul Cele mai mari câștiguri din istoria jocului de poker apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • Buchet... 73

  Buchet Un buchet de ani am adunat, Mult , puţin e greu de spus, Mulţumesc totuşi Celui de sus Că până aici eu am ajuns. Cu speranţă zilnic eu trăiesc, Bucheţelul meu să-l mai sporesc, Chiar de culoarea lui Se transformă-n culoarea untului Şi cu puţin noroc într-un fulg de nea, Cum este scris în […] Articolul Buchet apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe
 • Cresterea afacerii tale cu ajutorul unei agentii de marketing online si web design 73

  In era digitala in care traim, promovarea afacerii online este esentiala pentru succesul oricarui antreprenor sau intreprindere. Cu un numar in continua crestere de utilizatori de internet si consumatori online, dezvoltarea unei prezente solide pe internet este cheia pentru a atinge un public mai mare si a-ti creste veniturile. Cu toate acestea, nu oricine poate […] Articolul Cresterea afacerii tale cu ajutorul unei agentii de marketing online si web design apare prima dată în Povesti Adevarate si povesti de dragoste.

  Citește mai departe