• img
    • Articole
    • Vizualizări

    szocs dana

    Din pasiunea pentru arta culinara,am decis sa creez un blog unde sa impart cu toti cei interesati experientele mele in ale bucatariei,si in viitor cand voi avea un blog citit si cunoscut sa pot si eu la randul meu invata de la cei care vor dori sa comenteze postarile mele.

    Profilul de blogger pe toateBlogurile

Articole postate de szocs dana

  • Tocanita de pui cu legume si ciuperci... 287

    Tocanita de pui cu legume si ciuperci este o reteta aparent banala, dar cu cateva arome adaugate, ea poate deveni foarte usor un rasfat culinar deosebiit. Va invit cu drag sa incercati varianta mea si va astept cu sugestii si comentarii dupa ce v-ati format o parere. The post Tocanita de pui cu legume si ciuperci first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe
  • Cheesecake japonez sau Fluffy cheesecake... 290

    He he he dragii mosului, e ceva vreme de cand nu ne-am mai "vazut" dar, eu am mancat si am gatit in toata acesta perioada, asa ca nu va faceti griji, doar ca timpul asta este extrem de scurt, mai ales de cand am schimbat jobul (aproximativ 2 ani), sunt mult mai aglomerata decat inainte, timpul parca s-a scurtat si nu mai am timp de nimic, decat de casa si serviciu. The post Cheesecake japonez sau Fluffy cheesecake first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe
  • Prajitura cu branza dulce si zmeura... 291

    Prajitura cu branza dulce si zmeura este un desert gustos si aromat fara mare complexitate de preparare. Va incurajez sa-l incercati, puteti schimba fructele in functie de preferintele voastre, pastrand proportiile si urmand pasii retetei va iesi delicios cu orice alt fruct. The post Prajitura cu branza dulce si zmeura first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe
  • Caramel pufos cu nuci pecan... 286

    Caramel pufos este o reteta pe care o puteti folosi atat la ornarea altor deserturi cat si ca atare. The post Caramel pufos cu nuci pecan first appeared on Papabundetot....

    Citește mai departe
  • Prajitura delicioasa cu pere si mousse de ciocolata 295

    Prajitura cu pere si mousse de ciocolata este o reteta rapida, fara coacere si cu ingrediente la indemana, pe care de obicei le gasim prin casa. Prepararea ei dureaza cateva minute si efectul este cel asteptat, toata familia se strange in jurul mesei pentru a savura un delicios desert rapid. The post Prajitura delicioasa cu pere si mousse de ciocolata first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe
  • Despre salate, verdeturi, legume si fructe proaspete 407

    Ca de fiecare data atunci cand schimbam un anotimp, stau de vorba cu prietenii de la Femini, si le povestesc ce imi place sa gatesc si ce obiceiuri de cumparare am, sau povestim despre retete de sezon si alte minunatii pe care le fac eu in bucataria mea micuta de acasa. Asadar, odata cu venirea primaverii,... Continua citirea »

    Citește mai departe
  • Despre salate, verdeturi, legume si fructe proaspete 0

    Ca de fiecare data atunci cand schimbam un anotimp, stau de vorba cu prietenii de la Femini si le povestesc ce imi place sa gatesc si ce obiceiuri de cumparare am, sau povestim despre retete de sezon si alte minunatii pe care le fac eu in bucataria mea micuta de acasa. The post Despre salate, verdeturi, legume si fructe proaspete first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe
  • Street Food Festival by Silva... 317

    Inceputul de toamna 2016 se anunta unul interesant si gustos in Bucuresti, deoarece, in perioada 8-11 septembrie atat bucurestenii cat si cei din tara sunt asteptati in numar cat mai mare la Bucharest Street Food Festival primul eveniment dedicat exclusiv conceptului de street-food . The post Street Food Festival by Silva first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe
  • Interviul Cu Nr. 3, Pentru Prieteni Dragi... 295

    Deja suntem la al 3-lea interviu cu prietenii de la femini si pentru ca desi suntem inca in perioada de vara, am discutat putin despre dulceturi si muraturi, pentru iarna si nu numai despre conservanti si conserve din comert. Gasiti toate detaliile aici: http://www.femini.ro/interviu-cu-blogul-papabundetot/ The post Interviul Cu Nr. 3, Pentru Prieteni Dragi first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe
  • Cel mai important eveniment de food blogging revine! 302

    La fel cum prichindeii il asteapta primavara pe Iepurasul si iarna pe Mosul, asa si eu astept la inceputul verii si dupa lasarea frigului sa primesc acel email care anunta inscrierea la Food Blogger Conference :) The post Cel mai important eveniment de food blogging revine! first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe
  • Lisabona, la pas in cateva zile de vis – superb! 302

    Prin luna martie a acestui an una din colegele mele a fost plecata la Lisabona la un curs..."norocoasa" ma gandeam eu atunci. Cand s-a intors si mi-a povestit cum a fost chiar am invidiat-o in sinea mea si parca asteptam urmatorul curs la care sa ma inscriu si eu :), dar...la scurta vreme a venit iubi intr-una din zile de la job si....surpriza, urma sa plece la un curs....la Lisabona :). Nici nu apucase bine sa termine fraza in care imi propunea sa il insotesc, ca eu deja ma si vedeam acolo. The post Lisabona, la pas in cateva zile de vis – superb! first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe
  • Interviu cu blogul Papabundetot: ”În acest sezon pregătesc destul de multe cheesecacke-uri” 299

    Prima intalnire cu femini.ro a fost in sezonul rece dar pentru ca acum asteptam si speram sa vina vara le-am impartasit cate ceva din obiceiurile noastre alimentare in aceasta perioada. The post Interviu cu blogul Papabundetot: ”În acest sezon pregătesc destul de multe cheesecacke-uri” first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe
  • Tot ce trebuie sa stii despre Bucharest Gourmet Festival ! 276

    Primul weekend de vara vine cu un festival care suna absolut delicios: Bucharest Gourmet Festival, adica aproximativ 2 hectare in zona drive-in din Baneasa Shopping City, unde, intre 3 si 5 iunie, se vor reuni unele dintre cele mai renumite restaurante, bistrouri sau baruri din din Bucuresti si din tara. The post Tot ce trebuie sa stii despre Bucharest Gourmet Festival ! first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe
  • Poveste de iarna la Fantanele cu oameni frumosi... 291

    Poveste de iarna la Fantanele cu familia Miclaus. Familia Miclaus are 3 copii, 2 baieti si o fata, toti mari si la casele lor, cu copilasi la randul lor si care au ales sa mearga catre oras, lasand parintii in inima satului, cu gospodaria si locul natal. The post Poveste de iarna la Fantanele cu oameni frumosi first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe
  • After Food Bloggers Conference winter- 2015... 292

    Un eveniment tare asteptat de catre toti cei care ne regasim linistea prin bucatarii, fie ele profesionale sau cele de acasa Food Bloggers Conference a trecut si asteptam 2016 :) The post After Food Bloggers Conference winter- 2015 first appeared on Papabundetot.

    Citește mai departe