Articole postate de Florin Sova

 • 12-14 iunie, Expozitia Mineralia IASI... 209

         12-14 iunie, Expozitia Mineralia IASI,editia de vara 2015, la parterul Cladirii R a Univesitatii A.I.C., strada Lapusneanu. O expozitie “clasica”, cu cele mai spectaculoase cristale, minerale si bijuterii din pietre naturale : agat, acvamarin, apatit, chihlimbar, cuart, calcedonie, lapis lazuli, malachit, turcoaz, turmalina, rubin, safir, smarald…..  VA ASTEPTAM !!!

  Citește mai departe
 • 29-31 mai, Expozitia Mineralia Sibiu... 209

         29-31 mai, Expozitia Mineralia Sibiu, editia de vara 2015, la Muzeul National Brukenthal. O expozitie “clasica”, cu cele mai spectaculoase cristale si minerale: agat, acvamarin, apatit, chihlimbar, cuart, calcedonie, lapis lazuli, malachit, turcoaz, turmalina, rubin, safir, smarld…..  VA ASTEPTAM !!!

  Citește mai departe
 • 3-5 aprilie MINERALIA – FLORI DE CRISTALE, SUCEAVA 203

         3-5 aprilie MINERALIA – FLORI DE CRISTALE, SUCEAVA, la Muzeul de Stiintele Naturii. O minunata expozitie dedicata primaverii. Tot in acest week-end, 3-5 aprilie,  la Muzeul Geologiei Bucuresti vom participa la Targul de Cristale, cu cele mai interesante esantioane de colectie.

  Citește mai departe
 • 27-29 martie, MINERALIA TG. MURES... 209

                27-29 martie, MINERALIA TG. MURES, expozitia “FLORI DE CRISTALE” la MUZEUL DE ETNOGRAFIE, linga Teatru de Stat, in Piata Trandafirilor.            In week-end-ul 3-5 aprilie participam la expozitia de cristale de la Muzeul Geologiei, Bucuresti, cu cele mai interesante esantioane de colectie.

  Citește mai departe
 • Poze Mineralia Bacau... 207

  ...

  Citește mai departe
 • Mineralia Bacau, 20-22 martie 2015... 203

  ...

  Citește mai departe
 • 5-8 martie. Expozitia “CRISTALE DE PRIMAVARA” IASI 216

         5-8 martie. Expozitia “CRISTALE DE PRIMAVARA”, la IASI, Cladirea R a Universitatii A.I.C. , strada Lapusneanu spre piata Mihai Eminescu. O editie Mineralia dedicata zilei de 8 martie, cu podoabe si bijuterii din pietre autentice.

  Citește mai departe
 • 27 februarie – 1 martie. Expozitia “CRISTALE DE MARTISOR”, CLUJ-NAPOCA 215

         27 februarie – 1 martie. Expozitia “CRISTALE DE MARTISOR”, CLUJ-NAPOCA, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. O editie Mineralia de primavara cu cea mai numeroasa participare. ...

  Citește mai departe
 • Craciun Fericit! la Multi Ani!... 204

         Craciun fericit tuturor cu multa sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi!       La Multi Ani! ...

  Citește mai departe
 • MINERALIA SIBIU... 211

  MINERALIA  SIBIU, 19-21 decembrie, Palatul Brukenthal, sălile de expoziţii temporare din curtea a II-a. Sâmbătă 20 şi duminică 21 decembrie vom fi prezenţi şi la Târgul de Crăciun, în holul mare de la intrare la Muzeul Naţional al Geologiei din Bucureşti, ultimul târg din acest an.

  Citește mai departe
 • Mineralia Iasi si Cluj... 212

  MINERALIA IASI, 8-14 decembrie 2014. Cladirea “R” a U.A.I.C., piata Mihai Eminescu – capatul strazii Lapusneanu. MINERALIA CLUJ, 12-14 decembrie 2014. !!! Locatie noua !!! MUZEUL ETNOGRAFIC AL TRANSILVANIEI, Sala mare, etaj. Va asteptam la cea mai mare expozitie de bijuterii si podoabe din pietre naturale, cristale si minerale, pentru cele mai stralucitoare cadouri de Sarbatori.

  Citește mai departe
 • EXPOZIŢIA MINERALIA PIATRA NEAMŢ... 219

         Expozitia Mineralia Piatra Neamt, 14-16 noiembrie 1014 in holul Muzeului de Istorie Piatra Neamt, str.Mihai Eminescu nr.10.        Va invitam la cea de a patra editie anuala a expozitiei Mineralia. Cea mai mare expozitie dedicata  in exclusivitate bijuteriilor si podoabelor din pietre semipretioase, cristalelor si pietrelor fine. Minerale de colectie, cristale, obiecte de decor.        “Vedetele” expozitiei: ametist, agat, chihlimbar, calcedonie, fluorina, lapis, malachit, opal, smarald, rubin sau turmalina.        O expozitie stralucitoare care se adreseaza copiilor,adultilor, pasionatilor de minerale, doamnelor  si domnisoarelor.        Va asteptam!

  Citește mai departe
 • Geologia in actualitate... 211

  Stimati colegi, Pana acum mai bine de 20 ani geologii reprezentau o “breasla” respectata in Romania. Putem spune, fara tagada, ca cel putin in zona Baia Mare au facut istorie alaturi de mineri timp de sute de ani. Astazi conditiile sunt altele si un loc de munca in acest domeniu, in special la noi in tara, se ocupa greu. Faptul ca se prefera adesea geologi pensionari in locul celor mult mai tineri, in special in firmele private, este, de asemenea, o problema destul de greu de inteles, in special pentru cei afectati de aceasta situatie.

  Citește mai departe
 • EXPOZITIA MINERALIA SUCEAVA... 204

  EXPOZITIA MINERALIA SUCEAVA, 7-9 noiembrie, la Muzeul de Stiintele Naturii. ...

  Citește mai departe
 • Expo Cristal Bucuresti... 204

  BUCURESTI, MUZEUL NATIONAL DE GEOLOGIE, 17-19 octombrie, Expo Cristal.  ...

  Citește mai departe