Articole postate de Stefan Cinca

 • Sony CEA-G320T si CEA-G640T noile carduri CFexpress Type A 3

  În același timp cu lansarea camerei FX30, Sony a anunțat și lansarea a două noi carduri de memorie CFexpress Type A – CEA-G320T și CEA-G640T. Ambele sunt carduri de mare capacitate care oferă performanță de înaltă viteză atât pentru citire, cât și pentru scriere. Cardurile de memorie CFexpress Type A: CEA-G320T și CEA-G640T Cardul de … Continue reading Sony CEA-G320T si CEA-G640T noile carduri CFexpress Type A → The post Sony CEA-G320T si CEA-G640T noile carduri CFexpress Type A appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • Sony FX30 – noua camera Cinema Line 4k Super 35 pentru videografii aspiranti 10

  Sony anunță cel mai nou membru al prestigioasei game Sony Cinema Line – FX30 (model ILME-FX30). Noua FX30 este o cameră compactă 4K Super 35 dedicată realizării de conținut cinematografic și oferă multe dintre funcțiile profesionale ale gamei Cinema Line – precum Dual Base ISO, moduri de înregistrare cu expunere lungă și LUT-uri (Look Up … Continue reading Sony FX30 – noua camera Cinema Line 4k Super 35 pentru videografii aspiranti → The post Sony FX30 – noua camera Cinema Line 4k Super 35 pentru videografii aspiranti appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • Epson anunta doua noi imprimante SureColor cu sublimare pentru textile 9

  Epson și-a consolidat poziția de lider pe piața imprimantelor cu sublimare prin lansarea a două noi produse cu sublimare de 44 de inci. Proiectate pentru imprimare de volume mici și medii, SureColor SC-F6400 cu 4 culori și SureColor SC-F6400H cu 6 culori sunt ideale pentru aplicații precum producția de textile, produsele personalizate și reproducerea fotografică … Continue reading Epson anunta doua noi imprimante SureColor cu sublimare pentru textile → The post Epson anunta doua noi imprimante SureColor cu sublimare pentru textile appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • Inlocuire folie sticla telefon... 7

  În urmă cu câteva zile am scăpat telefonul pe asfalt. Acesta a fost momentul, pe de o parte, să verific cât de bună a fost protecția oferită de folia de sticlă, pe de altă parte să-mi testez îndemânarea la înlocuirea foliei de sticlă securizată. Îndepărtare folie sticlă telefon După ce am cumpăarat telefonul i-am montat … Continue reading Inlocuire folie sticla telefon → The post Inlocuire folie sticla telefon appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 noul obiectv Nikon ultra wide 9

  Nikon a lansat cel mai ușor dintre obiectivele cu zoom ultrawide (unghi larg) pentru aparate foto mirrorless cu senzor full-frame pe care le-a produs până acum: NIKKOR Z 17-28mm f/2.8. Nikkor Z 17-28mm f/2.8 – versatil și ușor de folosit Intervalul de distanțe focale de 17-28 mm le permite fotografilor să capteze imagini detaliate și … Continue reading NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 noul obiectv Nikon ultra wide → The post NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 noul obiectv Nikon ultra wide appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • Lowepro Adventura – noua serie de rucsacuri foto-video sau pentru drona 16

  Lowepro a lansat o noua colecție de genți și rucsacuri în gama Adventura. Lowepro Adventura BP 150 III și BP 300 III sunt rucsacuri cu patiție 50%/50% la BP 150 III, sau 100 % la BP 300 III, care îți permit să transporți mai bine echipamentul tău digital, inclusiv un laptop de 13” sau o … Continue reading Lowepro Adventura – noua serie de rucsacuri foto-video sau pentru drona → The post Lowepro Adventura – noua serie de rucsacuri foto-video sau pentru drona appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • 4 burse pentru creatorii de continut de calatorie... 11

  Visezi să fii plătit pentru a călători și a crea conținut? Aceasta este șansa ta de a-ți începe cariera ca creator de conținut de călătorie. World Nomads caută 4 creatori aspiranți pe care să-i trimită într-o călătorie, plus să-și îmbunătățească conținutul cu coaching de la creatorii de călătorii Nomadasaurus și premii de la Sony, RØDE … Continue reading 4 burse pentru creatorii de continut de calatorie → The post 4 burse pentru creatorii de continut de calatorie appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • DJI Osmo Action 3 – noua camera de actiune video 4K si autonomie marita 13

  DJI lansează camera de acțiune Osmo Action 3. Această cameră este echipată cu un sistem de stabilizare mai cuprinzător, care oferă trei moduri din care să alegi. DJI Osmo Action 3, alternativă mai ieftină la GoPro Hero 11 În aceeași zi cu lansarea GoPro Hero 11 Black, DJI a anunțat concurentul său direct, modelul Osmo … Continue reading DJI Osmo Action 3 – noua camera de actiune video 4K si autonomie marita → The post DJI Osmo Action 3 – noua camera de actiune video 4K si autonomie marita appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • GoPro Hero 11 Black disponibil in 3 variante... 15

  GoPro a anunțat noile sale camere de acțiune: Hero 11 Black, Hero 11 Black Creator Edition și Hero 11 Black Mini. GoPro Hero 11 Black și Hero 11 Black Creator Edition arată la fel, iar Hero 11 Mini este o cameră de acțiune la fel de capabilă precum modelul Hero 11 standard, dar vine fără … Continue reading GoPro Hero 11 Black disponibil in 3 variante → The post GoPro Hero 11 Black disponibil in 3 variante appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • Canon Roadshow – editia de toamna 2022... 15

  Caravana Canon va merge în șase orașe, în intervalul 19 – 29 septembrie 2022, cu cel mai mare număr de echipamente prezentat vreodată. Canon România anunță ediția de toamnă a Canon Roadshow Canon România dă startul în această toamnă unui nou turneu impresionant, ce parcurge șase orașe: ➤Timișoara (19 septembrie), ➤Cluj-Napoca (20 septembrie), ➤Sibiu (21 … Continue reading Canon Roadshow – editia de toamna 2022 → The post Canon Roadshow – editia de toamna 2022 appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • Epson si Usain Bolt reinnoiesc parteneriatul pentru a promova imprimarea fara cartuse in Europa 19

  Epson și Usain Bolt reînnoiesc parteneriatul pentru a promova imprimarea fără cartușe în Europa. O campanie integrală de 12 luni se extinde la mai multe produse de pe mai multe piețe. Epson și Usain Bolt își vor continua misiunea de a aduce imprimarea fără cartușe în casele utilizatorilor și în companiile mici din Europa, liderul … Continue reading Epson si Usain Bolt reinnoiesc parteneriatul pentru a promova imprimarea fara cartuse in Europa → The post Epson si Usain Bolt reinnoiesc parteneriatul pentru a promova imprimarea fara cartuse in Europa appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • 3 destinatii de vizitat toamna pentru fotografii interesante 22

  Ca pasionat de fotografie, cred, că abia așteptai să vină toamna, anotimpul culorilor! Din numeroasele locuri care îți oferă bune ocazii să realizezi fotografii interesante toamna, acum mă opresc doar la 3 destinații. Photo by Dan Freeman on Unsplash 3 destinatii de vizitat toamna pentru fotografii interesante Departe de mine gândul că celelalte anotimpuri ale … Continue reading 3 destinatii de vizitat toamna pentru fotografii interesante → The post 3 destinatii de vizitat toamna pentru fotografii interesante appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • Samsung ViewFinity S8 – monitor profesional pentru fotografi, videografi, graficieni 25

  Samsung ViewFinity S8 (Nume model: S80), noul monitor creat pentru pentru fotografi, videografi, graficieni și alți creatori digitali, este disponibil în România. Samsung ViewFinity S8 – monitor creat pentru profesioniști, cu ecran mat, fără reflexii Noul ViewFinity S8 (model: S80PB) este un monitor de înaltă rezoluție specializat pentru profesioniștii creativi, inclusiv creatori de conținut, designeri … Continue reading Samsung ViewFinity S8 – monitor profesional pentru fotografi, videografi, graficieni → The post Samsung ViewFinity S8 – monitor profesional pentru fotografi, videografi, graficieni appeared first on

  Citește mai departe
 • Epson anunta 6 proiectoare noi pentru home cinema, jocuri si sport 26

  Epson anunță șase proiectoare noi pentru home cinema, jocuri și sport. Noile modele de proiectoare oferă mai multe opțiuni pentru experiența cinematografică, potrivite pentru fiecare buget. Noile proiectoare oferă mai multe opțiuni pentru experiența cinematografică, potrivite pentru fiecare buget Cele 6 noi proiectoare home cinema sunt ideale pentru pasionați de film, sport și jocuri și … Continue reading Epson anunta 6 proiectoare noi pentru home cinema, jocuri si sport → The post Epson anunta 6 proiectoare noi pentru home cinema, jocuri si sport appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe
 • Inapoi la scoala – 3 idei de fotografii... 27

  Se apropie prima zi de școală sau grădiniță și merită să marcați momentul cu fotografii memorabile! Îți prezint în acest articol câteva idei și recomandări pentru fotografii inapoi la scoala cât mai reușite. sursa foto:Photo by Austrian National Library on Unsplash Inapoi la scoala – 3 idei de fotografii 1. Fotografiază copilul în ținuta de … Continue reading Inapoi la scoala – 3 idei de fotografii → The post Inapoi la scoala – 3 idei de fotografii appeared first on FotoStefan.

  Citește mai departe