Articole postate de Bogdan Daradan

 • GIOIA Herastrau: Un colț de Italia cu aromă de pizza ca odinioară 5

  Gioia Herastrau e un colt autentic de Italia. De la Pizza la paste, de la deserturi la salate te simti, oriunde arunci privirea, fie in Firenze intr-un pub, fie in Milano, fie in Bologna la o taverna. Iar blatul de pizza de aici are o poveste care s-a transmis din generatie in generatie de la… Citește în continuare GIOIA Herastrau: Un colț de Italia cu aromă de pizza ca odinioară The post GIOIA Herastrau: Un colț de Italia cu aromă de pizza ca odinioară first appeared on .

  Citește mai departe
 • Seroussi: 25 de Ani de tradiție, totul pentru rafinament 9

  Marca de modă masculină Seroussi a sărbătorit cu fast un sfert de secol de excelență în România, reafirmându-și angajamentul pentru eleganță și rafinament în moda bărbătească. Evenimentul aniversar a fost o experiență în care istoria și tradiția s-au întâlnit cu inovația și stilul contemporan. De la momentul fondării sale în 1998 de către Joseph Seroussi,… Citește în continuare Seroussi: 25 de Ani de tradiție, totul pentru rafinament The post Seroussi: 25 de Ani de tradiție, totul pentru rafinament first appeared on .

  Citește mai departe
 • 10 ani de Bookster: Fiecare abonat a citit 12 carti pe an 10

  Odată cu aniversarea de 10 ani, brandul Bookster, prin care companii de toate mărimile și din toate industriile oferă angajaților acces la o colecție vastă de cărți și resurse de lectură online, dezvăluie preferințele românilor în ceea ce privește consumul de titluri de beletristică și dezvoltare profesională și personală. Brandul care aduce cărțile mai aproape… Citește în continuare 10 ani de Bookster: Fiecare abonat a citit 12 carti pe an The post 10 ani de Bookster: Fiecare abonat a citit 12 carti pe an first appeared on .

  Citește mai departe
 • Eveniment Caritabil: Serata de Crăciun a Școlii Merry Music 10

  Școala Merry Music organizează, în data de 12 decembrie ora 19:00, o serată în scop caritabil, cu sprijinul Paradisul Verde Events Estate și în beneficiul Fundației Inovații Sociale Regina Maria – Centrul Educațional Corbeanca. În cadrul evenimentului vor fi strânse fonduri pentru susținerea educațională a 42 de copii cu vârste între 6 și 14 ani, din familii… Citește în continuare Eveniment Caritabil: Serata de Crăciun a Școlii Merry Music The post Eveniment Caritabil: Serata de Crăciun a Școlii Merry Music first appeared on .

  Citește mai departe
 • Love Beauty în complexul rezidențial WIN Herăstrău – Pentru că frumusețea are momente când are nevoie de puțin ajutor 8

  Love Beauty este un concept creat din pasiune ce dă formă și culoare frumuseții prin servicii de calitate, realizate cu tehnologii inovatoare din industria înfrumusețării profesionale. Cu bucurie anunțăm deschiderea oficială a salonului Love Beauty din complex rezidențial Win Herăstrău, unde vă oferim o varietate de servicii premium pentru îngrijire și transformare estetică personală într-un… Citește în continuare Love Beauty în complexul rezidențial WIN Herăstrău – Pentru că frumusețea are momente când are nevoie de puțin ajutor The post Love Beauty în complexul rezidențial WIN Herăstrău – Pentru că frumuse

  Citește mai departe
 • EURO 2024. Grupa și adversarele României la Euro 2024 14

  După o campanie de calificare fără înfrângere, echipa națională de fotbal a României se califică la Euro 2024 ce va avea loc în Germania, Este abia a 6-a participare la Campionatul European de Fotbal unde până în acest moment avem în total 16 meciuri jucate din care 10 înfrângeri, 5 egaluri și doar 1 victorie.… Citește în continuare EURO 2024. Grupa și adversarele României la Euro 2024 The post EURO 2024. Grupa și adversarele României la Euro 2024 first appeared on .

  Citește mai departe
 • You want a Gift Card? I find the answer. Is Answear 15

  Jurnal de Bord 25.11.2023 Se apropie ziua ei. Numele ei îl știu doar eu. Dar vă spun doar atât. Începe luna Decembrie cu ziua ei, adică mai am fix 7 zile să o surprind. Și am ales să fac asta. Un Gift Card de aici – https://answear.ro/gift-cards.  Știu, o să spuneți că ce pretenții am… Citește în continuare You want a Gift Card? I find the answer. Is Answear The post You want a Gift Card? I find the answer. Is Answear first appeared on .

  Citește mai departe
 • Purificator cu lampă UV? Da, se poate! AENO AP2S... 14

  Voi știți cât de toxic e aerul din locuința voastră? L-ați testat vreodată? Eu l-am testat cu ajutorul purificatorului AENO AP2S si simte instant cand vin de pe aerisire particule toxice sau aer poluat de afara. Iar aerul poluat nu este un hoax sau o non-problemă, e o realitate cu care se confruntă majoritatea statelor… Citește în continuare Purificator cu lampă UV? Da, se poate! AENO AP2S The post Purificator cu lampă UV? Da, se poate! AENO AP2S first appeared on .

  Citește mai departe
 • Aproape 64K BILETE vândute în presale pentru MIAMI BICI2. Tu ți-ai luat bilet? 18

  63.920 de bilete vândute înaintea premierelor naționale și 36.007 de spectatori înaintea avanpremierelor naționale. Miami Bici 2 este o co-producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, în regia lui Jesus del Cerro, distribuit de Vertical Entertainment. De azi, 24 noiembrie, Miami Bici 2 va putea fi vizionat în toate cinematografele din țară și… Citește în continuare Aproape 64K BILETE vândute în presale pentru MIAMI BICI2. Tu ți-ai luat bilet? The post Aproape 64K BILETE vândute în presale pentru MIAMI BICI2. Tu ți-ai luat bilet? first appeared on .

  Citește mai departe
 • Workshop Choco Mua la Shinzo Spa: Pentru că frumusețea are nevoie de locații de poveste 17

  Pe data de 20 noiembrie a avut loc workshop-ul Choco Mua, în locația Shinzo Spa, Primăverii, Jean Monnet 44, București. Workshop-ul și-a propus să aducă în atenția celor care au participat la acest eveniment, calitatea produselor Choco Mua, dar și faptul că femeile au nevoie de frumusețe și îngrijire tot timpul la cele mai înalte standarde. În… Citește în continuare Workshop Choco Mua la Shinzo Spa: Pentru că frumusețea are nevoie de locații de poveste The post Workshop Choco Mua la Shinzo Spa: Pentru că frumusețea are nevoie de locații de poveste first appeared on .

  Citește mai departe
 • #20yearsChallenge: De la broșuri tipărite și un dictiționar poliglot la un translator electronic 15

  Jurnal de Bord 17.12.2023 Competiția SuperBlog s-a terminat demult și dacă tot sunt acasă am ales să deschid un film pe Netflix și să savurez un pahar de vin roșu cupajat din Portugalia, un vin roșu realizat din două soiuri autohtone portugheze – Tinta Roriz și Castelao. Și mi-am adus aminte de expedițiile lui Vasco… Citește în continuare #20yearsChallenge: De la broșuri tipărite și un dictiționar poliglot la un translator electronic The post #20yearsChallenge: De la broșuri tipărite și un dictiționar poliglot la un translator electronic first appeared on .

  Citește mai departe
 • Check The Space: Un media Lunch cu aromă de Black Friday și noutăți pentru sezonul rece 18

  După un Media Lunch plin de gusturi și arome noi ce a adus împreună 20 de influencers și food bloggers, Check The Space a deschis și sezonul de Black Friday cu reduceri de până la 80%. Invitații prezenți la #MediaLunch au putut încerca cele mai noi deserturi care completează meniul deja surprinzător al locației: “the… Citește în continuare Check The Space: Un media Lunch cu aromă de Black Friday și noutăți pentru sezonul rece The post Check The Space: Un media Lunch cu aromă de Black Friday și noutăți pentru sezonul rece first appeared on .

  Citește mai departe
 • Nou în IT: Descoperiți Cursurile pentru Începători ale GoIT 18

  Intrarea în vastul și dinamicul domeniu al Tehnologiei Informației (IT) poate fi atât captivantă, cât și copleșitoare, în special pentru cei care sunt la început de drum. Curba de învățare poate părea abruptă, iar multitudinea de căi de explorat poate lăsa noii veniți în căutarea unei lumini călăuzitoare. Aici intervine Institutul Global de Tehnologie (GoIT),… Citește în continuare Nou în IT: Descoperiți Cursurile pentru Începători ale GoIT The post Nou în IT: Descoperiți Cursurile pentru Începători ale GoIT first appeared on .

  Citește mai departe
 • Expoziția GoTech World în ritmul tehnologiei... 20

  GoTech World ediția 2023  a fost, exact ca-n orice companie tech care vrea să țină pasul cu prezentul, un haos controlat, o furtună de energie, un meeting general, o sesiune de brainstorming senzațională Aproape 20 de ore, împărțite pe două zile, 11 scene, peste 50 de expozanți. peste 100 de vorbitori, mii de idei,  pur… Citește în continuare Expoziția GoTech World în ritmul tehnologiei The post Expoziția GoTech World în ritmul tehnologiei first appeared on .

  Citește mai departe
 • Diana Cîmpeanu: Îmi place să lucrez înconjurată de cărți pentru că trăiesc perpetuu în magie 17

  Pe Diana Cîmpeanu am întâlnit-o la un eveniment Bookfest organizat de editura PRIOR. Așa am aflat de aceasta editură și de portofoliul lor de cărți și așa am reușit să o aduc pe Nina Hariton și cartea ei în portofoliul acestei edituri. Cine este Diana și cum arata o zi din viața ei la editură,… Citește în continuare Diana Cîmpeanu: Îmi place să lucrez înconjurată de cărți pentru că trăiesc perpetuu în magie The post Diana Cîmpeanu: Îmi place să lucrez înconjurată de cărți pentru că trăiesc perpetuu în magie first appeared on .

  Citește mai departe