Allview Solar Energy anunță semnarea contractului pentru implementarea unui proiect cu o putere de 1 MWp pentru Rondocarton S.R.L.

Compania Visual Fan, prin divizia specializată în soluții de energie verde, Allview Solar Energy, în asociere cu Waldevar Energy, anunță semnarea contractului cu Rondocarton S.R.L., pentru implementarea unui proiect Full EPC cu o capacitate de 1 MWp. Proiectul este finanțat prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență), iar valoarea acestuia este de aproape 3 milioane lei. Instalația care face obiectul contractului va fi utilizată pentru consumul propriu al companiei Rondocarton și va rămâne la nivel de prosumator.

Proiectul, de tip Full EPC, presupune prestarea tuturor serviciilor de inginerie, proiectare, achiziție, montaj, punere în funcțiune, realizarea dosarului de prosumator și susținerea proiectului tehnic în fața operatorului de distribuție. Instalarea se va realiza pe clădirea companiei Rondocarton din Târgoviște, iar panourile fotovoltaice se vor așeza pe structuri de susținere, din aluminiu, proiectate pentr...