Articole postate de L. Teodor Mugur

 • Ucraina și vecinii săi... 16

  Ucraina și vecinii săi. Pe 29 iunie, când încă era ambasador al Ucrainei în Germania, Andrii Melnik i-a acordat un interviu unui ziarist german, care l-a întrebat despre „masacrele asupra polonezilor pe care ucrainenii le-au comis în anii 1943 şi 1944. O întrebare logică pe baza unor fapte istorice. Andrii Melnik , ambasadorul de atunci […] Post-ul Ucraina și vecinii săi apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Teroarea energetică din România promovata de Enel 35

  În ultimul timp am fost în situația neplăcută, la fel ca toți concentățenii mei să avem probleme cu distribuția de energie electică în Oltenița, de la Enel. Astăzi în jurul orei 9 am s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică în anumite zone din Oltenița. Faptul că magazinul Lidl, Ileana și Cataleieya, și magazinul chinezesc. farmacia […] Post-ul Teroarea energetică din România promovata de Enel apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Vezi site-ul Coneltex.ro și alege de aici pilote călduroase pentru iarnă 22

  A început sezonul mult așteptat în care ne putem și noi relaxa mai mult. Ziua este mai  scurtă, frigul deja se resimte din ce în ce mai tare, deci am scos din discuție plimbările de seară prin natură. Acum este momentul perfect pentru pijamale, popcorn și seriale pe Netflix. Multe persoane sunt încântate de această […] Post-ul Vezi site-ul Coneltex.ro și alege de aici pilote călduroase pentru iarnă apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Ajutor pentru momente dificile in viata unei familii 29

  Moto: „Din zei de-am fi scoborâtori, C-o moarte tot suntem datori! Totuna e dac-ai murit Flăcău ori moș îngârbovit; Dar nu-i totuna leu să mori Ori câine-nlănțuit.” „Decebal către popor” de George Coșbuc Am folosit aceste versuri în mottoulº  articolului meu cu un anume scop. M-am hotărât să scriu un articol despre serviciile funerare prestate […] Post-ul Ajutor pentru momente dificile in viata unei familii apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Dacă ai nevoie de ajutor în crearea unui site, agenția eAdvertising poate fi partener de încredere 26

  Vorbim în momentul de față despre o competiție destul de acerbă între business-uri ce își desfășoară activitatea în același domeniu. Explicația este simplă. Toată lumea își dorește să fie pe podium, potențialii clienți să îi aleagă atunci când au nevoie de produse sau servicii. Tocmai din aceste motive unele afaceri apelează la publicitatea online, cât […] Post-ul Dacă ai nevoie de ajutor în crearea unui site, agenția eAdvertising poate fi partener de încredere apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Cum sa te epilezi usor cu ceara acasa?... 47

  Nu conteaza zona pe care ai decis sa o epilezi cu ceara acasa. Important este sa stii ca exista reguli de baza pe care trebuie sa le urmezi pentru a nu-ti irita pielea, a o mentine moale la atingere si a indeparta parul cat mai eficient. Cand auzim cuvantul “epilare”, primul lucru care ne vine […] Post-ul Cum sa te epilezi usor cu ceara acasa? apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Certificarea ISO 9001 nu este un moft... 49

    O certificare iso nu este un moft ci este o necesitate chiar daca detinerea unei certificari nu este o conditie care trebuie sa fie indeplinita pentru ca o firma sa poata functiona. In schimb, pentru ca aceasta sa se poata dezvolta intr-un mod cat mai sanatos din punct de vedere financiar este nevoie cel […] Post-ul Certificarea ISO 9001 nu este un moft apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Farfurii din carton de unica folosinta și alte ambalaje compostabile disponibile la Snick Ambalaje 45

  Într-o afacere în care livrarea mâncării este o componentă importantă trebuie de ținut cont de mai mulți factori pentru a favoriza acest proces. Ambalajele destinate livrării trebuie să fie atent alese și concepute pentru a crea încă de la prima comandă o impresie bună. Oamenii percep detaliile unui restaurant imediat, dacă acesta are niște detalii […] Post-ul Farfurii din carton de unica folosinta și alte ambalaje compostabile disponibile la Snick Ambalaje apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • De la tehnovest.ro pot fi achiziționate accesorii industriale, inclusiv supape 55

  Multe s-au schimbat de când cu avântul online-ului. Dacă până nu demult cei care aveau nevoie de anumite accesorii, piese pentru sistemele pneumatice din diverse ramuri ale industriei depindeau de un agent să facă o comandă acum orice șurub poate fi comandat simplu și rapid, online. Să vorbim despre supape. Acestea sunt mici dispozitive parte […] Post-ul De la tehnovest.ro pot fi achiziționate accesorii industriale, inclusiv supape apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Nu ai încercat până acum Stailer? Caută saloane de epilare definitivă în Pitești 30

  În zilele noastre este mai practic să apelăm la ședințele de epilare definitivă decât la clasica varianta de epilare cu ceară. Rezultatele sunt vizibile încă de la primele ședințe, iar pe termen lung pielea va fi mai fină multă vreme – la un moment dat vei avea însă nevoie de ședințe de întreținere. Atât femeile, […] Post-ul Nu ai încercat până acum Stailer? Caută saloane de epilare definitivă în Pitești apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Pilote ieftine și călduroase disponibile la CONELTEX 39

  Cu toții ne dorim un somn cât mai odihnitor și lipsit de griji, întocmai pentru a avea acel sentiment de odihnă, fix de dimineață. Pentru acesta suntem dispuși să dăm sume mari de bani pentru paturi, saltele și alte accesorii adiancente pentru a avea parte de odihna pe care ne-o dorim. În respectiva dimineață, semnele […] Post-ul Pilote ieftine și călduroase disponibile la CONELTEX apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Servicii de mecanică auto disponibile la AutoDel – află ce poți solicita de aici 37

  Proprietarii auto știu foarte bine că întreținerea acestui bun este costisitoare. Cu atât mai mult, cu cât nu mergi unde trebuie, la un service autorizat. Povestea aceea cu am eu un prieten care te poate ajuta nu este rentabilă. Toată lumea știe cât de greu este de găsit un mecanic bun, așadar ține minte: AutoDel! […] Post-ul Servicii de mecanică auto disponibile la AutoDel – află ce poți solicita de aici apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Alegeti un apartament cu doua sau mai multe camere 44

  Cand incepeti o cautare a unui apartament, determinarea dimensiunii apartamentului pe care ar trebui sa o cautati poate fi o decizie dificila. Daca va ganditi sa va modernizati spatiul de la o garsoniera sau un apartament cu un dormitor la un apartament cu doua dormitoare, exista mai multe beneficii in acest sens – in special […] Post-ul Alegeti un apartament cu doua sau mai multe camere apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Sonar Garmin și alte accesorii profesionale pentru ambarcațiuni, doar pe Eboat.ro 52

  Pasionații de navigat și cei care se trezesc printre primele ore ale dimineții pentru a practica pescuitul, sunt cei care se informează corespunzător privind accesoriile și tipul de bărci noi apărute pe piață. E un lucru cunoscut și demn de apreciat. La pachet cu acestea vin multe ore de muncă și de dedicație pentru ca […] Post-ul Sonar Garmin și alte accesorii profesionale pentru ambarcațiuni, doar pe Eboat.ro apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Încălzitor ulei ars și alte echipamente utile disponibile pe Scule-Prodrom.ro 54

  Categoria produselor care contribuie la încălzirea unui spațiu sunt diverse și variază toate în funcție de preț și eficacitate. Pentru încălzirea unui spațiu ce folosește, de exemplu, pentru un atelier auto sau industrial, trebuie luate în calcul dispozitive ce nu consumă mult și oferă căldură de care are nevoie atelier Scule Prodrom este un producător […] Post-ul Încălzitor ulei ars și alte echipamente utile disponibile pe Scule-Prodrom.ro apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe