Articole postate de L. Teodor Mugur

 • MEDICAMENTUL EMPAGLIFLOZIN ESTE COMPENSAT 100% PENTRU TRATAMENTUL PACIENȚILOR CU INSUFICIENȚĂ CARDIACĂ CRONICĂ CU FRACȚIE DE EJECȚIE REDUSĂ 8

  Ministerul Sănătății și Casa Națională de Asigurări de Sănătate au publicat modificarea anexei nr. 2 a ordinului nr. 564/499/2021 privind aprobarea protocolului terapeutic al DCI Insuficiență Cardiacă Cronică Cu Fracție De Ejecție Redusă   București, 22 Martie 2023 – Ministerul Sănătății și Casa Națională de Asigurări de Sănătate au emis, joi, 16 Martie, documentul care detaliază […] Post-ul MEDICAMENTUL EMPAGLIFLOZIN ESTE COMPENSAT 100% PENTRU TRATAMENTUL PACIENȚILOR CU INSUFICIENȚĂ CARDIACĂ CRONICĂ CU FRACȚIE DE EJECȚIE REDUSĂ apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • ȘCOALA ALTFEL... 6

  CRONICA UNOR ACTIVITĂŢI DINTR-O ZI ALTFEL                                                                         DINTR-O SĂPTĂMÂNA A                      […] Post-ul ȘCOALA ALTFEL apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • UN PROIECT CA UN MAGNET ŞI CU PARTENERI MAGNETICI „THE HARMONY OF NATURE„ 6

  UN PROIECT CA UN MAGNET ŞI CU PARTENERI MAGNETICI „THE HARMONY OF NATURE Fondator și coord.-prof. Iuliana Ciubuc-Colegiul „Ion Kalinderu”, Bușteni (scurtă prezentare) Proiectul Internațional eTwinning <The Harmony of Nature se află la cea de-a 14-a ediție. Am fondat acest proiect în anul 2008 cu ideea de a promova educația pentru mediu, pentru o dezvoltare […] Post-ul UN PROIECT CA UN MAGNET ŞI CU PARTENERI MAGNETICI „THE HARMONY OF NATURE„ apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Aflati despre Rarox, o firma de pompe funebre sector 6 cu servicii complete 34

  Moartea unei persoane este, fara indoiala, unul dintre cele mai dificile momente prin care trece o familie. Pierderea unei persoane dragi poate fi o experienta emotionanta si dureroasa, iar organizarea inmormantarii poate fi o sarcina foarte dificila pentru cei care sunt ramasi sa se ocupe de ea. In astfel de momente, apelarea la o firma […] Post-ul Aflati despre Rarox, o firma de pompe funebre sector 6 cu servicii complete apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • AccurioPress C7100 si C7090 de la Konica Minolta sunt cele mai recente sisteme de tipar digital cu certificare Fogra 38

  Două sisteme de tipar digital profesional de la Konica Minolta au primit certificarea FograCert Validation Printing System (VPS). AccurioPress C7100/C7090 intră în categoria seriilor premiate – AccurioPress C14000 și AccurioPress C4080 – prin adăugarea prestigioasei acreditări în portofoliul companiei. Fogra, institut german de cercetare pentru tehnologiile mediilor de printare, oferă certificări sistemelor de tipar digital […] Post-ul AccurioPress C7100 si C7090 de la Konica Minolta sunt cele mai recente sisteme de tipar digital cu certificare Fogra apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Consumatorii si bancile se impaca in doar 25 de zile, de doua ori mai repede decat in 2020 | Peste 90.000 Euro stersi din datoria unui consumator 14

  Negocierile dintre consumatori și bănci s-au rezolvat în doar 25 de zile în anul 2022, fiind cea mai bună medie de la înființarea Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB). Acest lucru demonstrează disponibilitatea părților de a găsi rapid o soluție, prin compromis reciproc, dar și perfecționarea mecanismelor de conciliere prin scurtarea […] Post-ul Consumatorii si bancile se impaca in doar 25 de zile, de doua ori mai repede decat in 2020 | Peste 90.000 Euro stersi din datoria unui consumator apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Cum sa-ti construiesti o cariera de succes in IT cu programul educational CTRL+N, sustinut de Microsoft 37

  Creșterea performanței unei companii ca urmare a investițiilor în tehnologii avansate trebuie susținută și de dezvoltarea continuă a competențelor digitale ale angajaților. Pentru a accelera tranziția către cloud și transformare digitală, companiile au nevoie să investească în oameni care pot sprijini implementarea noilor tehnologii, fie prin facilitarea accesului la programe de skilling și reskilling, fie […] Post-ul Cum sa-ti construiesti o cariera de succes in IT cu programul educational CTRL+N, sustinut de Microsoft apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Noul monitor de gaming Evnia 42M2N8900 de la Philips: Ecran OLED de 42 inci, rezolutie 4K si sistem de iluminare ambientala Ambiglow 27

  Noul brand Philips, Evnia, a cărui viziune este de a crea un mediu primitor și inovator în lumea gamingului, anunță lansarea noului monitor de gaming Evnia 42M2N8900. Philips Evnia 42M2N8900 Noul monitor face parte din gama de top Evnia 8000, o serie menită să ofere prin caracteristicile sale moderne experiențe de gaming memorabile. Aceste caracteristici […] Post-ul Noul monitor de gaming Evnia 42M2N8900 de la Philips: Ecran OLED de 42 inci, rezolutie 4K si sistem de iluminare ambientala Ambiglow apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Evnia, brandul de gaming al Philips, lanseaza un nou monitor pentru jocuri video si divertisment: Evnia 34M2C8600 22

  Din dorința de a oferi o experiență de gaming distinctă, Evnia, noul brand Philips, lansează monitorul Philips Evnia 34M2C8600 care oferă utilizatorilor experiențe captivante datorită ecranului curbat și a imaginilor ultra clare. Brandul Philips Evnia a fost lansat în octombrie 2022 cu intenția de a ”reinventa regulile” în industria gamingului. Prin motto-ul ”Reinvent the Rules”, […] Post-ul Evnia, brandul de gaming al Philips, lanseaza un nou monitor pentru jocuri video si divertisment: Evnia 34M2C8600 apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • MMD încheie cu success proiectul pilot pentru reducerea deșeurilor de monitoare 38

  București, 17 februarie 2023 – MMD, partener de licențiere a mărcii pentru monitoarele Philips, demonstrează în Nigeria cum pot fi reciclate monitoarele defecte într-un mod ecologic și economic, ca parte a unui proiect pilot al Alianței PREVENT Waste, o inițiativă a Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ). Alți asociați implicați în mod semnificativ în […] Post-ul MMD încheie cu success proiectul pilot pentru reducerea deșeurilor de monitoare apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Adata – lider în industrie prin lansarea primului modul de memorie overclockată compatibilă cu noile procesoare Intel® Xeon® W 29

  Modulele DDR5 5600 R-DIMM overclockate extind aplicațiile pentru stații de lucru și oferă performanțe stabile de mare viteză ADATA® Technology Co., Ltd., una din cele mai cunoscute companii producătoare de module de memorie din lume și partener aprobat Intel, a anunțat lansarea primului modul de memorie DDR5 5600 R-DIMM overclockat, compatibil cu cea mai nouă generație […] Post-ul Adata – lider în industrie prin lansarea primului modul de memorie overclockată compatibilă cu noile procesoare Intel® Xeon® W apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Ultima actualizare SmartThings pe seria Galaxy Watch5 si Watch4 ofera un control sporit asupra casei inteligente 51

  Utilizatorii pot avea acum mai mult control asupra casei lor inteligente, datorită celei mai recente actualizări SmartThings pe Galaxy Watch Utilizatorii Galaxy Watch își vor putea gestiona dispozitivele conectate din casă mai ușor și mai convenabil, chiar de la încheietura mâinii, datorită celei mai recente actualizări a aplicației SmartThings. Acum, utilizatorii Galaxy Watch nu mai trebuie […] Post-ul Ultima actualizare SmartThings pe seria Galaxy Watch5 si Watch4 ofera un control sporit asupra casei inteligente apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Seria Xiaomi 13 „dezvoltata in colaborare cu Leica” se lanseaza la nivel global 41

  În premieră, utilizatorii din întreaga lume pot experimenta sistemul de camere profesional ce oferă experiența autentică Leica pe flagship-urile Xiaomi  Xiaomi a dezvăluit astăzi cea mai nouă linie flagship de telefoane inteligente – Seria Xiaomi 13 – la nivel internațional, în cadrul unui eveniment de lansare desfășurat în Barcelona, Spania. Prin colaborarea aprofundată în dezvoltarea […] Post-ul Seria Xiaomi 13 „dezvoltata in colaborare cu Leica” se lanseaza la nivel global apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Xiaomi lansează noi produse AioT premium la nivel global 12

  Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro și Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra au scopul de a redefini divertismentul și stilul de viață inteligent pentru toată lumea Xiaomi a dezvăluit astăzi cea mai nouă gamă de produse AIoT în timpul evenimentului de lansare desfășurat în Barcelona. Linia de produse inovatoare este formată din Xiaomi […] Post-ul Xiaomi lansează noi produse AioT premium la nivel global apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Zyxel Networks a primit premiul TMCnet Zero Trust Security Excellence Award 50

  Seria USG FLEX Firewall se integrează cu soluția de cloud networking Zyxel Nebula pentru a oferi angajaților de la distanță acces securizat la rețeaua companiei cu aceleași funcții de securitate aplicate sediului central și sucursalelor 22 februarie 2023 — Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții sigure, bazate pe AI și cloud pentru afaceri și […] Post-ul Zyxel Networks a primit premiul TMCnet Zero Trust Security Excellence Award apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe