Articole postate de L. Teodor Mugur

 • PC Garage te echipează gratuit cu un SSD Lexar... 7

  București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță o nouă campanie “Te echipam gratuit: Cadou SSD”. Astfel, până pe data de 7 iulie 2024, clienții care vor cumpăra orice procesor împreună cu orice […] Post-ul PC Garage te echipează gratuit cu un SSD Lexar apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Samsung Galaxy S24 Ultra va îmbunătăți experiența de vizionare a Jocurilor Olimpice de la Paris, în 2024 11

  În colaborare cu CIO și OBS, tehnologia Samsung Galaxy va oferi fanilor din întreaga lume o perspectivă nouă asupra celor mai mari sportivi ai lumii în timpul Jocurilor Olimpice Samsung Electronics Co., Ltd., partener mondial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, a anunțat astăzi planurile sale alături de Comitetul Internațional Olimpic (International Olympic Committee, CIO) și […] Post-ul Samsung Galaxy S24 Ultra va îmbunătăți experiența de vizionare a Jocurilor Olimpice de la Paris, în 2024 apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Sheba anunță o nouă identitate de brand, un nou portofoliu și noi pisici rafinate pe ambalaj 7

  București, 18 iunie 2024 – Sheba, brandul de hrană umedă pentru pisici din portfoliul Mars, anunță astăzi o nouă identitate de brand și un nou portofoliu de produse: texturi, arome și mirosuri noi, toate în pachete noi, pentru că pisicile merită o experiență culinară deosebită. Odată cu lansarea rețetelor îmbunătățite și inovațiilor precum Sheba Nature’s […] Post-ul Sheba anunță o nouă identitate de brand, un nou portofoliu și noi pisici rafinate pe ambalaj apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • SGS DETINE singurul laborator pentru analizA PRODUSELOR DE TIP AdBlue® acreditat RENAR 11

  SGS, lider global in domeniul testarii, inspectiei si certificarii ofera servicii de testare si analiza a produselor de tip AdBlue®, in singurul laborator din Romania acreditat RENAR conform ISO 17025. In laboratorul din Constanta se pot efectua toate analizele din caietul de sarcini al acestui produs in conformitate cu standardul ISO 22241, precum si analize […] Post-ul SGS DETINE singurul laborator pentru analizA PRODUSELOR DE TIP AdBlue® acreditat RENAR apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • SSD-ul extern Kingston XS1000 câștigă premiul Red Dot în 2024 16

  Câștigătorul premiului Red Dot: Cel mai bun design  București, România – 18 iunie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul memoriilor flash afiliată la Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor de stocare și al soluțiilor tehnologice, a anunțat astăzi că SSD-ul extern Kingston XS1000 a fost desemnat câștigătorul premiului Red Dot în 2024 […] Post-ul SSD-ul extern Kingston XS1000 câștigă premiul Red Dot în 2024 apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • ATEN: Studiu de caz – Modernizarea distributiei semnalului audio-video la Centrul de Conventii din Luxemburg 16

  Centrul European de Conventii din Luxemburg (ECCL) este considerat unul dintre cele mai atragatoare centre de congrese din Europa, oferind o gama variata de servicii care asigura conditii optime de lucru si faciliteaza organizarea oricarui tip de eveniment. ECCL dispune de doua sali plenare magnifice, cu o capacitate maxima de 800 de persoane, precum si […] Post-ul ATEN: Studiu de caz – Modernizarea distributiei semnalului audio-video la Centrul de Conventii din Luxemburg apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Bullyingul și drogurile sunt principalele griji ale părinților români, conform unui nou studiu CIPRA 14

  București, 18 iunie 2024: Viața de familie și provocările părinților în relația cu copiii sunt subiectul celui mai recent studiu realizat de către Asociația CIPRA – Centrul de Informare, Prevenire Risc și Analiză, cu ajutorul Reveal Marketing Research. Rezultatele au fost prezentate în Parlamentul României, în cadrul unei dezbateri realizate în parteneriat cu Comisia Pentru Egalitatea […] Post-ul Bullyingul și drogurile sunt principalele griji ale părinților români, conform unui nou studiu CIPRA apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Show-uri unice și seri magice, pe Stadionul Ion Oblemenco The Motans Symphonic, Y do I și TehnOpera revoluționează scena la IntenCity 16

  Craiova IntenCity revoluționează scena festivalurilor din țară cu show-uri unice, proiecte inovatoare și experiențe muzicale de neratat. The Motans și Opera Română Craiova vor prezenta, pe stadionul Ion Oblemenco, The Motans Symphonic, un proiect muzical conceput special pentru Festivalul IntenCity, iar un alt moment de excepție va fi cel oferit de Y do I împreună cu Opera Română […] Post-ul Show-uri unice și seri magice, pe Stadionul Ion Oblemenco The Motans Symphonic, Y do I și TehnOpera revoluționează scena la IntenCity apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • realme GT 6 va fi oferit cu cel mai nou procesor Snapdragon 5

  realme anunță și noile căști Buds Air 6 Pro și funcții AI București, România, 17 iunie 2024 – realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, va organiza un eveniment de lansare globală pe 20 iunie 2024. Evenimentul va dezvălui modelele din seria realme GT 6, alături de noile căști Buds Air6 Pro, […] Post-ul realme GT 6 va fi oferit cu cel mai nou procesor Snapdragon apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Joia GFN: Comori nenumărate îi așteaptă pe membrii GeForce NOW, în „Sea of Thieves” 34

  Săptămâna aceasta, Joia GFN aduce aventura în lumea piraților mai aproape de toată lumea, prin extrem de popularul titlu Sea of Thieves de la Rare și Xbox Game Studios. Acesta este disponibil acum pe streaming și este unul dintre cele patru noi jocuri care se adaugă catalogului GFN în această săptămână. Posibilitățile pentru jucătorii Sea of Thieves sunt nelimitate […] Post-ul Joia GFN: Comori nenumărate îi așteaptă pe membrii GeForce NOW, în „Sea of Thieves” apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Vacanțe fără stres cu ajutorul casei inteligente 20

  Atunci când planificăm vacanța mult așteptată, dorim să ne asigurăm că luăm o pauză de la viața de zi cu zi, având timp doar pentru a ne relaxa. De aceea, pe durata acestei perioade este deosebit de important să ne asigurăm că locuința noastră este corect securizată, astfel încât să nu ne îngrijorăm, întrebându-ne constant […] Post-ul Vacanțe fără stres cu ajutorul casei inteligente apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Philips Evnia lansează monitorul de gaming curbat QD OLED cu rezoluție WQHD 25

  București, 13 iunie 2024 –  Philips lansează noul monitor Evnia 34M2C6500 dedicat gaming-ului. Cu un ecran curbat QD OLED de 34 inchi și o rezoluție WQHD (3440 x 1440), noul model Evnia 34M2C6500 a fost dezvoltat pentru a oferi o experiență vizuală deosebită, cu imagini realiste și culori vii și precise. O experiență de gaming elevată Philips […] Post-ul Philips Evnia lansează monitorul de gaming curbat QD OLED cu rezoluție WQHD apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Primul Galaxy Watch FE facilitează accesul și mai multor utilizatori la tehnologia avansată de monitorizare a sănătății de la Samsung 20

  Galaxy Watch FE oferă informații detaliate asupra sănătății și experiențe conectate Samsung Galaxy într-un design elegant 13 iunie 2024 – Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea noului Galaxy Watch FE, o nouă adiție la gama de smartwatch-uri Samsung, concepută pentru a extinde experiența avansată și holistică de wellness a Samsung către și mai mulți utilizatori. […] Post-ul Primul Galaxy Watch FE facilitează accesul și mai multor utilizatori la tehnologia avansată de monitorizare a sănătății de la Samsung apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • HONOR lansează seria HONOR 200, aducând în Europa fotografia de portret la nivel de studio 19

  Seria HONOR 200 revoluționeazăfotografia de portret cu ajutorul inteligenței artificiale, în colaborare cu celebrul Studio Harcourt renumit pentru îmbinarea artei cu tehnologia Versiunea Pro este disponibilă pentru prima dată în Europa, iar precomenzile încep imediat HONOR dezvăluie și o colaborare importantă cu renumitul fotograf Rankin HONOR, brandul global de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din […] Post-ul HONOR lansează seria HONOR 200, aducând în Europa fotografia de portret la nivel de studio apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Provocările sistemului educațional din România, percepute de speakerii Dare to Learn drept reale oportunități de învățare 27

  București,  12  iunie  2024:  Speakerii locali și internaționali ai Dare to Learn – cel mai mare eveniment din Europa dedicat profesorilor, trainerilor în HR, managerilor și antreprenorilor – încurajează cadrele didactice, precum și restul personalului de învățământ pre-universitar și universitar din România să abordeze diferit provocările cu care adesea se confruntă în activitatea educațională. Provocările […] Post-ul Provocările sistemului educațional din România, percepute de speakerii Dare to Learn drept reale oportunități de învățare apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe