Articole postate de L. Teodor Mugur

 • [Editorial] Solutionarea dilemei sănătății digitale: Viziunea Samsung pentru o Platformă de Sănătate Inteligentă 6

  Dr. Hon Pak, Vicepreședinte și Șef al Echipei de Sănătate Digitală, MX Business în cadrul Samsung Electronics Astăzi, mai mult ca niciodată, oamenii își stabilesc propriile lor obiective de bunăstare. De la dorința de a rămâne în formă sau de a câștiga masă musculară, până la a avea un somn mai bun sau rezolvarea problemelor […] Post-ul [Editorial] Solutionarea dilemei sănătății digitale: Viziunea Samsung pentru o Platformă de Sănătate Inteligentă apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • 7card anunță “Prima Sută”, proiectul care ajută companiile să creeze programe de wellbeing pentru angajați și să beneficieze de deduceri fiscale 6

  7card, liderul sectorului de corporate wellbeing din România, anunță programul “Prima Sută”, prin care își propune să susțină companiile în crearea de programe dedicate bunăstării angajaților. Prin această proiect, 7card încurajează utilizarea facilității fiscale, conform căreia, în 2024, cheltuielile angajatorilor cu beneficii oferite angajaților pentru accesarea facilităților sportive și fitness, în limita a 100 euro/angajat/an, […] Post-ul 7card anunță “Prima Sută”, proiectul care ajută companiile să creeze programe de wellbeing pentru angajați și să beneficieze de deduceri fiscale apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Kingston Digital prezintă noul card SD Canvas React V60 14

  Conceput pentru fotografii profesioniști Capacități mari de până la 1TB   București – 27 februarie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul memoriilor flash afiliată la Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor de stocare și al soluțiilor tehnologice, a anunțat astăzi disponibilitatea cardului de memorie SD Canvas React Plus V60. Acest […] Post-ul Kingston Digital prezintă noul card SD Canvas React V60 apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Motorola anunță că întregul portofoliu de produse va avea Corning® Gorilla® Glass 5

  Motorola și-a luat angajamentul de a furniza tehnologie de ultimă generație și se asigură că aceasta este accesibilă pentru toate francizele. Astăzi, pentru a-și consolida angajamentul față de durabilitate, anunță că întregul portofoliu 2024 de dispozitive Motorola va fi dotat cu sticlă Corning® Gorilla® Glass, începând cu a doua jumătate a acestui an. Gorilla Glass a […] Post-ul Motorola anunță că întregul portofoliu de produse va avea Corning® Gorilla® Glass apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Au început înscrierile pentru cea de-a șasea ediție a competiției S.Pellegrino Young Chef Academy ce caută și promovează cei mai talentați bucătari sub 30 de ani 9

  Competiția S.Pellegrino Young Chef Academy 2024-25 va aduce în atenția publicului cei mai talentați bucătari ce au în mâini viitorul gastronomiei: aplicațiile s-au deschis pe 21 februarie București, 27 februarie 2024 – S.Pellegrino anunță o nouă ediție a Concursului S.Pellegrino Young Chef Academy, inițiativa globală de a descoperi și îndruma cei mai promițători și talentați tineri […] Post-ul Au început înscrierile pentru cea de-a șasea ediție a competiției S.Pellegrino Young Chef Academy ce caută și promovează cei mai talentați bucătari sub 30 de ani apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Xiaomi redefinește conectivitatea și prezintă conceptul “Human x Car x Home” la MWC 2024 16

  Barcelona, Spania, 26 februarie 2024 – Xiaomi a prezentat astăzi pe plan global noul ecosistem inteligent “Human x Car x Home” la MWC Barcelona 2024, redefinind limitele integrării tehnologiei. Xiaomi SU7, ca element integral al ecosistemului inteligent “Human x Car x Home”, a debutat pe scena internațională, oferind o privire de ansamblu asupra viziunii revoluționare […] Post-ul Xiaomi redefinește conectivitatea și prezintă conceptul “Human x Car x Home” la MWC 2024 apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • HONOR lansează la MWC 2024 o nouă strategie All-scenario, bazată pe AI 11

  HONOR anunță lansarea la nivel global a smartphone-ului HONOR Magic6 Pro, demonstrând angajamentul în stimularea inovației în era AI 26 februarie 2024, București – Brandul global de tehnologie HONOR a dezvăluit noua sa strategie all-scenario în cadrul evenimentului ce a avut loc duminică, 25 februarie, la Barcelona, prin introducerea experiențelor cross OS susținute de AI […] Post-ul HONOR lansează la MWC 2024 o nouă strategie All-scenario, bazată pe AI apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Samsung prezintă viziunea Galaxy AI la MWC 2024 prin intermediul celor mai recente produse și servicii 9

  Vizitatorii vor avea parte de experiențe puternice și autentice cu ajutorul seriei Galaxy S24, al ecosistemului extins de produse și al Samsung Connected Health, toate alimentate de Galaxy AI București, România – 26 februarie 2024 – Samsung Electronics va dezvălui noi experiențe de utilizare a produselor mobile cu Galaxy AI la Mobile World Congress 2024, […] Post-ul Samsung prezintă viziunea Galaxy AI la MWC 2024 prin intermediul celor mai recente produse și servicii apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Xiaomi adaugă o serie captivantă de produse smart living gamei sale globale AIoT 9

  Xiaomi, companie producătoare de electronice de consum și dispozitive smart conectate printr-o platformă IoT, a anunțat astăzi lansarea globală a celei mai recente colecții de dispozitive wearable. Lansată împreună cu seria Xiaomi 14, această gamă captivantă de produse include dispozitive de tip wearables precum Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch S3 și Xiaomi Watch […] Post-ul Xiaomi adaugă o serie captivantă de produse smart living gamei sale globale AIoT apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Xiaomi lansează global seria Xiaomi 14, cu optică Leica de ultimă generație, susținută de Xiaomi HyperOS 9

  Xiaomi, lider global în inovație, anunță lansarea celei mai noi game de smartphone-uri flagship, seria Xiaomi 14, în cadrul unui eveniment exclusiv desfășurat la Barcelona, Spania. Această prezentare marchează un moment important în angajamentul Xiaomi de a oferi utilizatorilor din întreaga lume experiențe fără egal. Formalizând parteneriatul strategic din 2022, Xiaomi și Leica au revoluționat […] Post-ul Xiaomi lansează global seria Xiaomi 14, cu optică Leica de ultimă generație, susținută de Xiaomi HyperOS apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Samsung lansează noul Galaxy Fit3 pentru fanii Galaxy aflați permanent în mișcare 8

  Galaxy Fit3, cu noul său design, ajută utilizatorii să înțeleagă mai bine starea lor de sănătate și să se bucure de o conectivitate îmbunătățită București, România – 23 februarie 2024 – Samsung Electronics lansează Galaxy Fit3, cel mai nou tracker de fitness menit să democratizeze tehnologia avansată Samsung de monitorizare a sănătății și să inspire oamenii în […] Post-ul Samsung lansează noul Galaxy Fit3 pentru fanii Galaxy aflați permanent în mișcare apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • TikTok lansează funcția Add to Music App în România 41

  Add To Music App duce mai departe puterea descoperirii muzicii pe TikTok și contribuie la consumul de muzică pe principalele servicii de streaming muzical Noua funcție este disponibilă acum pentru utilizatorii din 163 de țări 22 februarie 2024, București – Ca urmare a succesului lansării din 2023, TikTok este încântat să anunțe astăzi că funcția […] Post-ul TikTok lansează funcția Add to Music App în România apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • De ce este mai bine să cumperi o unitate SSD sau NVMe în loc de una HDD 14

  Cred că suntem cu toții de acord că unitățile HDD, care au fost odată forța dominantă, au pierdut bătălia cu mediile moderne, cum ar fi SSD-urile SATA și NVMe. Luând în considerare posibilitățile tehnologiei moderne, înlocuirea soluțiilor depășite pare calea firească. Acest lucru a adus beneficii în primul rând consumatorilor, al căror mod de utilizare […] Post-ul De ce este mai bine să cumperi o unitate SSD sau NVMe în loc de una HDD apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Funcția de urmărire a ochilor de la HONOR poate controla mișcarea mașinii VIDEO 20

  Te invităm să descoperi cea mai recentă inovație HONOR și să experimentezi o nouă eră a condusului prin intermediul funcției de urmărire a ochilor bazată pe inteligența artificială. Acum poți controla mișcarea mașinii tale doar cu privirea, chiar și din afara vehiculului. Un inginer auto a efectuat un experiment pentru a demonstra că poate controla o mașină […] Post-ul Funcția de urmărire a ochilor de la HONOR poate controla mișcarea mașinii VIDEO apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Noua actualizare One UI 6.1 aduce Galaxy AI pe mai multe dispozitive Galaxy 15

  Samsung accelerează extinderea globală a AI-ului mobil, oferind utilizatorilor posibilitatea de a experimenta Galaxy AI și pe modelele anterioare. București, România – 22 februarie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. anunță astăzi disponibilitatea funcțiilor Galaxy AI pe mai multe dispozitive Galaxy printr-o nouă actualizare One UI 6.1 care își propune să democratizeze accesul la inteligența artificială mobilă. […] Post-ul Noua actualizare One UI 6.1 aduce Galaxy AI pe mai multe dispozitive Galaxy apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe