Cartofi cu rozmarin

Ingrediente:
cartofi albi
puţin pesmet
sare, piper
rozmarin proaspăt şi uscat
foarte puţina boia dulce
puţin ulei de măsline
Mod de preparare :
Cartofii se spală bine, eventual cu un burete aspru. Se taie în bucăţi mari, se lasă întregi sau jumătăţi dacă sunt mici. Se aşează într-o tava, pe hartie de copt. Se stropesc cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare şi piper. Se presară cu rozmarin proaspăt şi/sau uscat (preferabil mai mult proaspăt). În momentul în care s-au rumenit, se scot şi se servesc ca şi garnitură alături de o salată proaspătă şi o bucată de pui copt în folie (de preferat).
puţin pesmet
sare, piper
rozmarin proaspăt şi uscat
foarte puţina boia dulce
puţin ulei de măsline
Mod de preparare :
Cartofii se spală bine, eventual cu un burete aspru. Se taie în bucăţi mari, se lasă întregi sau jumătăţi dacă sunt mici. Se aşează într-o tava, pe hartie de copt. Se stropesc cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare şi piper. Se presară cu rozmarin proaspăt şi/sau uscat (preferabil mai mult proaspăt). În momentul în care s-au rumenit, se scot şi se servesc ca şi garnitură alături de o salată proaspătă şi o bucată de pui copt în folie (de preferat).
Nimic complicat şi un rezultat delicios. Poftă mare!