Câteva știri din lumea filmului românesc (8 – 14 mai 2017)

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Filme si Carti
Știrile săptămânii: Festivalul Internaţional de Film BUZZ CEE – la Buzău, în luna iulie; Competiția TIFF 2017: adevăr sau provocare?; S-a deschis sesiunea de înscrieri la Primul meu film, atelier de documentar pentru liceeni; „Cea mai fericită zi din viața lui Olli Mäki”, din 19 mai în cinematografe; Programul KineDok în luna Mai. Încep proiecțiile în alte 5 orașe din țară; Promisiunile electorale pot aduce studenților un loc la Şcoala de Vară a Festivalului de Film Istoric de la Râşnov; Zilele Filmului Românesc la TIFF 2017; Aristoteles Workshop: 1500 euro premiu și 20 mai, noul deadline; „Povestea iubirii”, de Radu Mihăileanu, din 9 iunie în cinematografe; Les Films de Cannes à Bucarest - Retrospectivă/Warm-up pe 20 mai la Grand Cinema & More, Cinema Elvire Popescu și Cinema Muzeul Țăranului; Realitate virtuală, cinema interactiv și experiențe inovatoare într-un nou program la TIFF: InfiniTIFF. Festival...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate