De cand am bucatarioara noua, vesela, am si pofta de experiemnte culinare.
E un fel de joaca de-a gustul, de-a forma, de-a condimentele. Micul dejun ca mic dejun, ca trebuie. Fie ca e vorba de un banal ou cu avocado, praf de chilli si paine prajita sau de budinca de hrisca si goji.
Am incercat si deserturi: pere cu chili, ghimbir si anason dupa o reteta a lui Gordon Ramsay la care mi-a ramas gandul si pe care apoi, am facut-o in doua randuri, pentru parinti si prieteni sau halvaua de morcovi cu unt, lapte de orez, stafide si cardamon.
Niste paste cu legume la inaugurare si mai pe urma, la a doua inaugurare, cand a venit fratele meu si prietena sa vegetariana, mini rulouri cu spanac si naut, ceapa, usturoi, curry in pesmet la cuptor.
Ai mei sunt traditionali. Mama spune ca n-ar gati niciodata asa ceva, ca-i displac condimentele.
Nu apreciaza.