Ceasuri de perete pentru cei ce vor mai mult timp

  • Postat în Arte
  • la 01-11-2020 18:44
  • 362 vizualizări
Ceasuri de perete pentru cei ce vor mai mult timp
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe BeClockWise
Camping este un ceas de perete cu cadran 24 ore pentru pasionații de excursii în aer liber și campat sub un cer înstelat. Ceasul biologic chinezesc sau al organelor este înrădăcinat în medicina tradițională chineză. Ceasul chinezesc al corpului se bazează pe ideea că poți profita la maximum de energie și organe folosindu-le atunci când acestea sunt la orele lor de vârf. Ceasul Hum cu cadran 24 ore este o variantă mai simplă a unui model realizat la comandă. Ceasul de perete Memento pentru apă aduce aminte cât de importantă este hidratarea cu apă. Dimineața, după-amiaza, seara și noaptea sunt cele 4 momente ale zilei prezente pe acest cadran 24 ore. Timpul liber și programul de muncă au mai mult sens acum când ceasul indică toate orele zilei. Sistemul nostru solar are în centru Soarele datorită căruia avem viață pe pământ, zile și nopți.
Este lumină sau întuneric? Simplu de văzut cu cadranul Ziua și noaptea, poate cel mai simplu model pentru un ceas de 24 ore.
Dimensiuni 30 cm în diametru
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)
Materiale ramă metal, geam protecție sticlă, plastic
Garanție 5 ani
Caracteristici cadran 24 ore
Alege un ceas cu cadran 24 ore

sau dacă dorești un model cu modificări

Cere o ofertă
Notice: JavaScript is required for this content.


Te-ai întrebat vreodată de ce majoritatea ceasurilor au cadran cu 12 ore când o zi are 24 de ore?

Egiptenii au fost cei care au împărțit ziua în 24 ore. Dar în acele vremuri nu existau ceasuri, ci doar cadranul solar iar acesta era inutil noaptea.

Ziua a fost împărțită în două jumătăți. O jumătate cu soare, și o jumătate cu întuneric, iar ceasul solar a fost conceput pentru a fi folosit doar pe o jumătate. Ceasul al doisprezecelea marca momentul zilei când soarele era direct deasupra. Această practică de citire a timpului a continuat și la cadranele ceasurilor mecanice. Oamenii au decis că este mai ușor să rămână la citirea de 12 ore mai degrabă decât să treacă la cadran 24 ore, chiar dacă aceasta din urmă avea mai mult sens.

În zilele noastre, în majoritatea țărilor, convenția de măsurare a timpului este de 24 de ore. Doar în câteva țări, în special vorbitoare de limbă engleză, se mai folosește ceasul cu 12 ore. Chiar și așa, în anumite domenii, precum medicina și cel militar (timpul militar) este folosit sistemul de 24 de ore.

Acum că suntem capabili să citim ora în orice format (telefoanele noastre funcționează și cu formatul de 24 de ore), nu are prea mult sens să rămânem la tradiția veche de a spune ora într-un format ce nu s-a schimbat de când cadranul solar. Formatul de 12 ore, a.m. și p.m. poate încurca și da naștere la erori.

Ceasurile cu cadran 24 ore sunt o curiozitatea pentru că sunt rare. Ele funcționează ca restul ceasurilor cu care suntem obișnuiți. Singura diferență este indicatorul pentru oră care face o rotație completă de 360° într-o zi (24 de ore pe revoluție). La cadranul mai familiar, de 12 ore, orarul face două rotații complete într-o zi (12 ore pe rotație).

Minutele marcate spre exterior și orele înspre interior, spre ax. Am realizat modelele prezentate la un diametru de 30 cm. Rama este din oțel cromat și cu geam de protecție din sticlă.

Alege unul dintre cele 8 modele de ceasuri cu cadran 24 ore, fiecare cu o temă unică. Unele îți vor aduce aminte de simple plăceri ale vieții, în timp ce altele îți vor aduce cât de important este să bei apă.