Cosita cu fructe uscate
 Ingrediente: 
 Aluat:
 - 25 gr unt topit si racit
 - 150 ml lapte caldut
 - 1 ou mic
 - 2 linguri de zahar + 1 lingurita pentru maia
 - un varf sare
 - 21 gr budinca (vanilie de la Dr. Oetker)
 - 250 fr faina
 - 3 gr drojdie uscata
 
Umplutura:
 - 200 gr stafide
 - 200 gr caise uscate taiate bucatele
 - 4 linguri de gem
 
Glazura:
 - am amestecat
 - 2 linguri de zahar pudra
 - sucul de la o jumatate de lamaie
 - 1 lingura de unt topit
 
Mod de preparare:
 Reteta de aluat e postata de Afrodite aici. ALUATUL: 1. Se prepara o maia din drojdie, 1 lingurita de zahar si una de faina – peste care se toarna laptele caldut. Se lasa la umflat cam 10-15 minute. 2. Restul ingredientelor se pun intr-un vas (fara untul topit) se toarna maiaua si se formeaza un aluat, apoi adaug untul topit si racit incep sa framant. Nu e un aluat care sa necesite efort, eu nu-l framant mult, ci doar pana se leaga ingredientele. 3. Se pune intr-un loc cald la dospit, cam 1 ora. 4. Aluatul se imparte in 2 bucati egale si se intind 2 dreptunghiuri. Pe fiecare le-am uns cu cate 2 linguri de gem de zmeura si apoi am presurat fructele uscate pe care le-am spalat si uscat intr-un servet de bucatarie. 5. Le-am rulat cu ajutorul hartiei de copt si cele 2 tuburi rezultate le-am crestat pe mijlloc, pana in centru cu un cutit bine ascutit. 6. Le-am impletit si-am mutat cosita rezulatata, cu tot cu hartia de copt pe tava, astfel am evitat sa-i stric forma. 7. Cosita am lasat-o sa creasca 1 ora in cuptorul care-l incalzisem 10 minute la 50 grade, ca sa feresc aluatul de curentii de aer. Am copt-o timp de 18 minute la 175 grade Celsius.