Cronica unei activităƫi inedite şi utile sincron online “Prima ceremonie de absolvire a educaƫiei pentru pace” „2021 – Noi suntem mesagerii”

 

 

 

Am avut onoarea sa fiu invitată de către dna prof. Oana Raluca Rusan de la Şcoala Gimnazială  Nr. 195, din  Bucureşti, la o videoconferinƫă absolut deosebită, inedită şi utilă, cu o temă de interes global, derulată între o şcoală din Romȃnia şi o asociaƫie din Corea de Sud (HWPL).

Am acceptat cu plăcere invitaƫia, deoarece cu Şcoala Gimnazială  Nr. 195 (una dintre şcolile ASPnet Unesco),  prin intermediul dnei prof. Oana Raluca Rusan, am colaborat în numeroase proiecte ştiintifice, literare, festivaluri de literatură pentru copii şi tineret, în care am descoperit numeroase talente de care ne bucurăm împreună.

În ceea ce priveşte activitatea la care am participat prin intermediul platformei sincron online pot afirma că  videoconferinƫa  propusă de HWPL a fost una care de la început ne-a stȃrnit curiozitatea, care ne-a ƫinut în priză pȃnă la sfȃrşitul videoconferinƫei.

Chia...