Epson lansează o nouă imprimantă „direct-to-garment” pentru tricouri și alte articole de îmbrăcăminte destinată startup-urilor sau afacerilor cu volum mediu de profil

Noul echipament va fi prezentat în cadrul târgului FESPA Global Print Expo 2023 din Germania și promite un nou nivel de calitate și flexibilitate tehnologiei de imprimare.

București, 22 mai 2023. Epson își consolidează poziția pe piața DTG (Direct-to-Garment) cu o actualizare semnificativă a imprimantei SureColor F2100.

SureColor F2200, noua imprimantă ce urmează să fie lansată de Epson în perioada 23 – 26 mai, la cel mai important târg din industria printului la nivel european, FESPA Global Print Expo 2023, este ideală pentru companiile aflate la început de drum sau pentru afacerile cu volum mediu de profil care au nevoie de niveluri ridicate de flexibilitate și precizie, într-un timp scurt.

Conceput pentru a reproduce modele complexe pe o varietate de materiale din bumbac sau amestec din bumbac, noul echipament SureColor F2200 utilizează tehnologia avansată a capului de imprimare Epson Precisi...