Festivalul Trofeul Tinereții „Amara”, singurul din țară cu 50 de ediții neîntrerupte, începe săptămâna viitoare, Va fi transmis în direct pe TVR 2!

Cea de-a 50-a ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară Trofeul Tinereții Amara, 50 de ediții neîntrerupte la care s-au lansat mari artiști români dintre care amintim, de pildă, Mihaela Runceanu sau Angela Ciochină, se anunță una spectaculoasă, atât prin noutățile aduse în organizarea concursului,  cât și prin recitalurile numeroase și prezentare. Festivalul va fi transmis în direct de TVR 2 și va fi prezentat de Octavian Ursulescu alături de Corina Dănilă și Mihai Răzuș.

Evenimentul începe pe data de 3 august și se va încheia pe 6 august și este organizat de Consiliul Județean Ialomița, Consiliul Local Amara, Centrul de Creație Ialomița și Centrul Cultural Ionel Perlea.

Primele două seri sunt dedicate unei secțiuni de concurs nou introdusă anul acesta, 7-15 ani.  Astfel, joi, va avea loc concursul acestei secțiuni, iar vineri gala laureaților. Vineri și duminică, vor evolua concurenții categoriei mari, a...