Imagine de la a doua sesiune a Food Bloggers Conference - summer 2017
Iată şi notiţele de la a doua sesiune: Chef talksNicolai Tand, chef, La Cantine de NicolaiOrice meserie trebuie să o capeți muncind, înveți foarte multe din greșeli și trebuie sa pui multă pasiune. Trebuie să știi sa ai stil, sa înveți să fii liber, să fii responsabil, sa faci economii. Mama niciodată nu arunca roșiile prea coapte, făcea un sos, ceva. În bucătărie nu se aruncă nimic.Bucătăria noastră, a părinților noștri este bună, trebuie să ascultam bine și să o luăm de la capăt cu lucrurile clasice și apoi sa începem sa ne definim direcția și să pornim pe drumul nostru.Nicu Lică, executive chef, JW Marriott Bucharest Grand HotelEste posibil să am cea mai mare echipă din România. De opt ani de zile sunt responsabil pentru aceasta echipă. Trebuie să fii un foarte bun organizator.Am angajat din ...