Noroc că nu îmi mai funcționează World of Tanks (trebuie să-l reinstalez) aşa că am timp să scriu un pic despre întâlnirea pasionaților de gastronomie de mâine.Această ediţie va avea loc la Hotel Radisson Blu începând cu ora 10.Pe scurt, în cifre:3 sesiuni despre tactici de promovare, conţinut şi colaborări cu branduri;20 de vorbitori renumiţi din industrie vor răspunde întrebărilor pregătite de public;200 de participanţi: bloggeri, jurnaliști și fotografi culinari, specialiști și branduri renumite din industrie.Pe lung? Iată programul:10.00 - 12.00 SESIUNEA 1 – EAT SHARE LOVECe au în comun un chef, un pastry chef, un barista și un somelier? O sesiune inedită cu multe experienţe frumoase şi informaţii utile. Fii în primele rânduri pentru o doză de inspiraţie.Vorbitori:SEBASTIAN FARCAŞ, baristaOLGUŢA OANA ILIESCU, pastry chefMIRELA MATEESCU, wine curator & sommelierCRISTI LAZĂR, chef, ...