În jurul lumii în 24 de ore

  • Postat în Arte
  • la 26-11-2019 11:38
  • 340 vizualizări
În jurul lumii în 24 de ore
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe BeClockWise
Specificații
Dimensiuni 38 cm în diametru
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)
Materiale ramă din oțel, geam de protecție din sticlă, corpul ceasului din plastic
Garanție 5 ani
Caracteristici ceas ce indică 24 de ore
Cumpără acest ceas

sau dacă dorești acest model cu modificări

Cere o ofertă

Notice: JavaScript is required for this content.

În jurul lumii?
În 1873 Jules Verne “făcea” ocolul Pământului în 80 de zile. În zilele noastre, Stația Internațională Spațială face un ocol al Pământului în 92 de minute. Ești mai rapid la 400 de km deasupra planetei, acolo la zero gravitație. Sau dacă nu ajungi pe o stație spațială, poți să iei un avion de pasageri și o să faci ocolul planetei în aproximativ 42 de ore.
Tu cât de departe poți să ajungi în 24 de ore?
Tu zi-ne unde ai ajuns în călătoria ta în jurul lumii, că noi măsurăm timpul cu acest ceas de perete, ce măsoară toate cele 24 de ore ale unei zile întregi.
Acum poate ești la birou sau poate ești acasă, întins confortabil pe canapea. Citești despre ceasul nostru și visezi la o vacanță lungă, mai lungă de 24 de ore. Te invităm la un un tur virtual cu câteva locuri frumoase pe care s-ar putea să vrei să le vezi.

Despre ceasul de perete, În jurul lumii în 24 de ore, vă mai zicem că este realizat cu o ramă neagră din metal de 38 cm în diametru, protecție cu geam din sticlă. Orarul face o rotație completă de cadran în 24 de ore iar minutarul în 60 de minute. Modelul de față a fost personalizat cu un text din Biblie.

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente