Invitație la teatru: Jucătorul de șah

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Filme si Carti

Un spectacol cu si despre oameni. Un text ce combina nostalgia, melancolia, umorul si dramatismul. Sah, arhitectura, istorie, razboi, nebunie, luciditate? Cate intrebari…un singur raspuns: OMUL. O adaptare moderna a celebrei nuvele a lui Stefan Zweig. Pe 28 ianuarie, de la ora 19:30, Compania de Teatru independent “Fragmentarium” si Epic Bar va invita la avanpremiera spectacolului „Jucatorul de sah”, de si cu Tudor Sicomas. Coloana sonora este semnata de Alexandru Apostol (reprezentand si debutul sau in calitate de sound designer).

In anii de inceput ai celui de-al Doilea Razboi Mondial, la bordul unui pachebot ce se indreapta spre Buenos Aires, calatorii descopera ca printre ei se afla un campion mondial la sah pe nume Czentovic. Talentul de sahist al jucatorului, fiu al unui luntras sarac dintr-un satuc slav, e dublat de o lipsa de educatie apropiata de grosolanie. Printr-un concurs de imprejurari, Czentovic ajunge sa se infrunte...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate