Kasespatzle, taietei nemtesti cu branza si ceapa caramelizata

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Homemade by Oana
Kasespatzle sunt niste taietei nemtesti facuti simplu din faina, ou si apa si acoperiti cu multa branza si ceapa caramelizata. Exista mai multe variante de spatzle, consumate si in Austria sau Elvetia, unele dintre ele cu diferite tocane, carnati sau lucruri care in general par sa mearga cu bere. Partea buna este ca se gatesc foarte usor, deci nu este nevoie sa fiti intr-o taverna din Munchen ca sa va bucurati de ei.
Ingrediente
Pentru spatzle:
300 g faina
3 oua
150 ml apa minerala
1 lingurita sare
Pentru topping:
4 cepe albe
200 g branza Emmenthaler
1 lingura unt
1 legatura ceapa verde
sare
piper

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate