La mulți ani de Ziua Mediului !

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Asociatia Stea

Azi ne gândim cu recunoștință la toți cei care au contribuit și sprijină în continuare funcționarea ecosistemului care a devenit Grădina Stea. Aici, grija pentru natură și grija pentru oameni se alimentează reciproc și aduc plus valoare întregii comunități.

Cu sprijinul partenerilor francezi am învățat să prețuim natura inițiindu-ne în tainele agroecologiei. Mulcirea și scoaterea buruienilor manual înseamnă mai multă muncă, dar și satisfacția că nu poluăm solul și-l putem cultiva oricând, fără nici o teamă. Folosirea a diverse insecticide naturale pe bază de urzici, bicarbonat de sodiu, usturoi, crăițe, busuioc, mărar, cimbru, ardei iute și alte plante, nu garantează aceeași eficacitate și eficiență precum cele chimice, dar obținem legume sănătoase și gustoase. Iar cea mai mare bucurie este să știm că le putem recomanda...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate