Moutai, cel mai valoros brand de tărie din lume, se extinde în restaurantele și hotelurile din România

Moutai, cea mai populară și apreciată băutură distilată din China, cu o istorie de peste 2 milenii, își anunță extinderea în România. Producătorul prezent pe piața noastră din 2021, de la deschiderea primului magazin propriu, pe Bulevardul Octavian Goga, din București, intră acum în meniurile restaurantelor și hotelurilor din țară, prin intermediul diviziei de distribuție HoReCa.

Astfel, localurile din România își pot răsfăța clienții cu produsele celui mai valoros brand de tărie din lume, conform raportării organismului independent Brand Finance, care a premiat Moutai îi fiecare an, începând cu 2016.

Moutai, produsul-fanion al Chinei, este o mostră a culturii tradiționale, apreciată de către diplomații și liderii țării

Moutai este ceea ce chinezii numesc un “Baijiu”, adică o băutură albă (“bai”, însemnând “alb”, iar “jiu”, “băutură”), cu o istorie de peste 2.000 de ani, produsă exclusiv din ingr...