O vacanta de vis in Grecia, Kos

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ziarul lui Ipu

Cu siguranta ca multe persoane si-au petrecut sarbatorile de iarna departe de casa, fie in alte zone ale tarii, fie in afara, in destinatii exotice. Cu toate acestea, multe persoane s-au decis asupra sejului de sarbatori abia cu o luna sau doua inainte, iar gasirea unui loc de cazare a fost cu adevarat o problema. Ofertele last minute sunt putine si de multe ori destul de scumpe, iar bugetul nostru nu poate acoperi toate cheltuielile. Asa ca pentru o vacanta de o asa importanta ca aceasta este bine sa cautam destinatia dorita cu cel putin jumatate de an inainte.

A fost destul de trist si anul acesta ca nu am avut parte de zapada de Craciun si de Anul Nou, fapt pentru care multe persoane au ales destinatii de munte din tara si din afara, pentru a se bucura de zapada, chiar si doar pentru cateva zile. Iar cei care au ramas dupa aceasta escapada si cu ceva bani si vor mai mult cu siguranta ca isi vor cauta o destinatie pentru Paste sau pentru la vara. Recomandarea mea este Grec...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate