Partie si telescaunul de pe varful Papusa sunt gata! Plus sezonul acesta sunt disponibile un total de 1000 locuri de parcare.

Salvamontiştii gorjeni sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru a putea inaugura noua pârtie din zona Vârfului Păpuşa şi pentru a porni instalaţia ultramodernă de telescaun. Obiectivele sunt finalizate în totalitate, iar la sfârşitul săptămânii trecute a fost adus şi testat aparatul de taxare pe bază de cartelă care a fost montat la instalaţia de telescaun. Aceasta va putea transporta 2.000 de persoane pe oră. Telescaunul, primul construit la Rânca, va deservi pârtia ce are o lungime de 860 de metri şi un grad mediu de dificultate. Salvamontiştii gorjeni şi autorităţile din Baia de Fier şi Novaci speră să ningă din abundenţă în zilele următoare pentru ca pârtia să poată asigura practicarea în condiţii normale a sporturilor de iarnă.

Mai mulţi turiştiSabin Cornoiu, şeful Serviciului Public Salvamont Gorj, susţine că imediat ce vor fi date în folosinţă, noile obiective vor contribui...