Piața Victoriei va fi miercuri năvălită de proteste: transportatorii rutieri vor semnala cele mai acute probleme din industrie!

Miercuri, 29 septembrie, transportatorii rutieri vor protesta în Piaţa Victoriei, pentru a semnala cele mai acute probleme din industrie cum ar fi: reâncadrarea diurnei ca venit salarial, criza de pe piaţa RCA şi carantinarea şoferilor profesionişti, a anunţat Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

„UNTRR merge mai departe cu protestul. UNTRR nu a participat astăzi la întâlnirea de la MF (Ministerul Finanţelor n.r). Invităm pe toată lumea la protest şi toate asociaţiile pentru a decide mâine în Piaţa Victoriei ce decizii vor fi luate”, susţin reprezentanţii UNTRR într-un mesaj transmis marţi seara AGERPRES.

Această informare vine după ce Ministerul Finanţelor a anunţat că Asociaţia Patronală a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002) şi Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) renunţă la proteste în urma discuţiei avute cu ministrul Finanţ...