Platforma ESX, cea mai mare retea de centre sportive din tara, atrage o investitie de 2 milioane de euro de la Fondul de investitii Catalyst Romania Fund II pentru continuarea dezvoltarii in Romania si scalare internationala

Catalyst Romania Fund II, unul dintre cele mai importante fonduri de tip venture capital din Europa de Sud-Est, sprijină demersul de scalare​ a platformei ESX ​printr-o investiție de 2 milioane de euro.

Aplicația ESX oferă un abonament cu acces nelimitat la aproximativ 500 de centre sportive și săli de fitness din România, care poate fi gestionat direct de pe telefon, numărul de astfel de centre continuând să crească semnificativ în fiecare lună.

În ultimele 18 luni, compania ESX a crescut de aproximativ 10 ori, ajungând la rulaje lunare de aproape un milion de euro, mizând pe o soluție digitală all-in app de agregare a unui numar din ce în ce mai mare de centre sportive și de fitness din întreaga țară.

„Această infuzie de capital ne va permite să ducem ESX la următorul nivel în dezvoltarea sa, atât pe piața din România, cât și pe piețe internaționale. Ne bucurăm că am atras alături de noi un partener...