Prima seară la Festivalul Internațional George Grigoriu s-a încheiat. Primii concurenți au scăpat de emoții. Vezi o mică cronică a primei seri!

Cea de-a XIII-a a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară George Grigoriu este găzduită de teatrul Maria Filotti din Brăila, o sală mult mai generoasă pentru astfel de evenimente decât sala sportului unde a fost organizat anul trecut. Evenimentul rămâne fidel colaboratorilor săi, prezentatorul Octavian Ursulescu, cu siguranță, printre puținii prezentatori, cunoscători de muzică românească din toate timpurile. Orchestra condusă de Ionel Tudor, ca de obicei, la înălțime, distinsă de revista Actualitatea Muzicală cu un valoros premiu. Instrumentiștii coordonați de celebrul compozitor și orchstrator au primit diplomele premiului cuvenit chiar pe scena brăileană de la Octavian Ursulescu, cel care se ocupă de amintita revistă.

Înainte de concursul propriu-zis, concurenții au defilat pe scenă, cei prezenți în sala teatrului sau prin transmisune directă la NeptunTV au putut să-i cunoscă. Prima seară a ...