Raluca Andreica, Creative Director Mccann PR: ”Păduri cu arbori seculari s-au mai văzut. Dar păduri care spun povești nu s-au mai auzit. Până azi. „Pădurea Poveștilor Nemuritoare” – o campanie care poate duce povestea vieții tale mai departe

Agenția McCann PR alături de Fundația Conservation Carpathia și Primăria Nucșoara au lansat campania „Pădurea poveștilor nemuritoare” – un proiect inovator și plin de emoție, prin care oamenii se pot conecta cu natura și pot lăsa o moștenire de durată.

Un brief provocator,  primit cu mare entuziasm în agenție, fiind vorba de un client special, alături de care orice drum are potențial să se transforme într-o călătorie unică.

Ruta creativă aleasă acum mai bine de 7 luni a însemnat o abordare cuprinzătoare care a îmbinat perfect frumusețea profundă a fagilor seculari de la Nucșoara cu puterea convingătoare a narațiunilor personale. Totul a pornit de la ideea că nu trăim îndeajuns de mult să ne spunem povestea, însă fagii seculari din comuna Nucșoara o pot face în locul nostru.

Campania are în spate un mecanism prin care fiecare persoană care adoptă un fag poate alege să-și lase pe