Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alături de chef Oxana Crețu

  • Postat în Mass Media
  • la 27-09-2023 21:27
  • 142 vizualizări

Restaurantul bucureștean Gramont, localizat în Suter Palace Heritage Boutique Hotel, anunță un nou concept gastronomic, La Symfleurie, o cină eveniment, ce va avea loc pe 12 și 14 octombrie, de la ora 19:30. În cadrul acesteia, membrii Societății Gastronomice Gramont vor fi delectați de creativitatea culinară a Oxanei Crețu, un apreciat chef român, stabilit în… Citește în continuare Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alături de chef Oxana Crețu

The post Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alături de chef Oxana Crețu first appeared on .

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente