Rulada cu gem
Un desert rapid si foarte usor de facut !
 Ingrediente:
 - 7 oua
 - 7 linguri zahar
 - 7 linguri faina
 - 2 lingurite coaja rasa de lamaie/portocala
 - un praf de sare
 - esenta vanilie
- gem sau orice alta crema
- nuca tocata
 - gem sau orice alta crema
- nuca tocata
se mixeaza galbenusurile cu un praf de sare si 7 linguri de zahar
  se adauga esenta de vanilie si coaja rasa
  si albusurile batute spuma
  cele 7 linguri cu faina
   se toarna in tava (captusita cu hartie de copt)
   se baga la cuptor la foc mediu pana se rumeneste putin
  intre timp am amestecat gemul cu nuca tocata
  am udat, cu apa cat mai rece si stors foarte bine, un prosop
  peste care am rasturnat foaia de rulada
  asa arata
  am uns cu gem
  atentie, se ruleaza cat mai strans, se infasoara in prosopul umed si se lasa in jur de 2 - 3 min. apoi se transfera pe un prosop uscat si iar se infasoara lasand-o sa stea cam 1 ora.
  ca sa nu o las asa dezvelita....m-am gandit sa o rostogolesc prin niste ornamente colorate si bucatele de ciocolata
  si gata, avem desert de duminica !