Șase păpuși matrioșka – un roman polițist alert și incitant, de Silvia Chindea

”Șase păpuși matrioșka – un roman polițist alert și incitant”, de Silvia ChindeaBucurești, 2015

Un roman polițist alert și incitant, așa ne prezintă autoarea Silvia Chindea aventura ce are loc în preajma sărbătorilor de iarnă, aventură prin care avea să treacă comisarul Dumitrache împreună cu echipa sa de criminaliști și medici legiști. Acțiunea se învârte în jurul morții lui Carmen, o tânără abandonată într-un colț al străzii, în ceea ce pare a fi fost un accident de mașină. Acest accident reprezintă punctul de pornire a unei anchete ce-l poartă pe comisarul-șef Dumitrache și pe adjunctul său departe de Sibiu, tocmai la București, unde intră în legătură cu senatorul Cristian Boghievici. Așadar, ne aflăm pe urmele unui criminal în serie, spune romanul, însă eu nu m-aș aventura chiar atât de departe, deoarece detaliile legate de cele două omucideri prezente ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate