Saturatia de oxigen scăzută?

Pentru zilele călduroase de vară în care vrei să ai energie si vitalitate, saturatia de oxigen este foarte importantă.

Creierul funcţionează în parametri normali când neuronii sunt alimentaţi cu nutrienţi şi sânge oxigenat

Cele mai mari valori ale oxigenului din aer şi apă se înregistrează la munte (nu la altitudini ridicate). Dar cum majoritatea ne petrecem vacanța de vară la mare, avem nevoie de câteva sfaturi pentru a ne oxigena corespunzator corpul. Pentru început, avem nevoie de câteva informații vitale.

Care este nivelul optim al saturației de oxigen?

Saturatia de oxigen este unul dintre cei mai importanți indicatori pentru sănătatea ta. Ea se poate măsura cu ajutorul unui pulsoximetru. Cei mai mulți oameni au un nivel de oxigen de 95 – 100%, iar în timpul somnului se înregistrează valori mai scăzute. Unii oameni trăiesc o viață normală cu un nivel de oxigen în sânge ușor mai mic de 95%.

O saturație scăzută poate duce însă la diferite complicații și la necesitatea unei asistențe medicale de urgență sau a unei măști de oxigen. În cazul în care nivelul de oxigen scade sub 95%, trebuie să acționezi, deoarece proteinele sintetizate de organism ca reacție la inflamație, încep să acapareze săculeții de aer din plămâni, iar oxigenul nu mai ajunge în sânge . Valorile sub 90% impun asistență medicală de urgență.

Cauze scădere saturatia de oxigen

Nivelul scăzut al saturației de oxigen din sânge se numește hipoxemie. Aceasta poate fi declanșată de diferite afecțiuni medicale, printre care se numără:

  • Astm, emfizem pulmonar, pneumonie, bronșită, BPOC sau orice altă afecțiune a plămânilor;
  • Bolile de inimă, inclusiv anomaliile cardiace;
  • Apneea de somn;
  • Anemia severă;
  • Altitudinea crescută.

Simptomele unui nivel scăzut al saturației de oxigen:

  • Învinețirea limbii, a buzelor, a feței, a extremităților (degete, unghii) – Este unul din cele mai evidente simptome. O simplă privire în oglindă și îți poți da seama că ceva este în neregulă.
  • Durere de cap foarte puternică și amețeală – Un simptom clasic al unul nivel scăzut de oxigen, întâlnit și în cazul celor care ajung la altitudini foarte înalte
  • Extremități reci – Acest simptom poate să nu fie neapărat un indiciu clar pentru pacienții care suferă de mâini și picioare reci, în fiecare zi. De aceea, este recomandat să urmărești și evoluția sau apariția celorlalte simptome.
  • Deteriorarea memoriei și a concentrării – Un nivel scăzut al saturației de oxigen poate duce la apariția acestui simptom, pe care mulți dintre pacienți îl ignoră.
  • Bătăi rapide ale inimii;
  • Respirația scurtă, cu senzație de sufocare;
  • Tuse continuă;
  • Agitație
  • Tulburări de vedere;
  • Somnolență;
  • Pierderea conștienței.

Nu aşteptaţi să apară primele semne de saturatie de oxigen scăzută! Preveniţi prin aportul de oxigen lichid SynergyO2

Oxigenarea celulară SynergyO2 este un produs natural extrem de concentrat şi foarte mineralizat.

Synergy O2 este absorbit rapid in organism şi permite producerea unei molecule de oxigen, nou format biodisponibil la nivel celular, prin intermediul disocierii unor molecule de apă care se găsesc in corp.

De la prima doză administrată, organismul incepe procesul de detoxifiere, nutritie si regenerare, realizand un echilibru mai bun, optimizand nivelul de energie şi vitalitate.

Oamenii care nu se hrănesc bine, fumează, consumă alcool excesiv, nu fac sport, se simt mereu obosiți, nu dorm bine pot obține avantaje enorme cu Synergy O2, deoarece o cantitate mai mare de oxigen, aminoacizi, minerale și siliciu, revigorează toate celulele lor.

Citeşte:

Utilizati corect oxigenarea celulara Synergy O2❗

OXIGENAREA CELULARA ESTE VITALA PENTRU ORGANISMUL BOLNAV

Articolul Saturatia de oxigen scăzută? apare prima dată în .

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente