Un mar pe zi = o alegere înțeleaptă

MARUL din „arborele cunoașterii binelui și răului” nu a fost niciodată numit ca fruct pe care l-am cunoaște. Dacă am cunoaște cum a fost produs un mar, am lua cea mai înțeleaptă decizie!

Merele pe care le vedeți astăzi în magazinele alimentare sunt clone, sunt modificate genetic si sunt pline de pesticide. Mărul deține capul de listă la cele mai pesticizate fructe.

Ne putem da ușor seama de acest lucru lăsandu-l în casă 2-3 luni. El se deshidratează treptat, dar nu se strică. Merele pe care le culeg toamna din grădina mea în 4-5 zile încep evoluția evidentă spre degradare.

Reacția corpului la pesticide diferă de la o persoană la alta. Ea poate să apară de multe ori la ceea ce conțin alimentele și nu la alimentul propriu-zis. Acest experiment este valabil pentru orice fel de alimente, nu doar pentru mar!

Reacțiile accentuate apar după pauze d...