• img
  • Articole
  • Vizualizări

  Niculae Bogdan

  Sunt un tip de gasca, pasionat de mass media- radio in special. Imi place sa imi fac prieteni noi, dar ii iubesc mult si pe cei vechi

  Profilul de blogger pe toateBlogurile

Articole postate de Niculae Bogdan

 • Apropo de buzzul reflectat de #erikaisac cu #macarena in social media. 57

  Ceea ce este de reținut: nu toti barbatii sunt #mirel cum nu toate femeile e Bianca. Mai contează si in ce situații te pui, te arunci cu oamenii necunoscuți, insa asta nu justifică in nici_un fel comportamentul deviant. In alta ordine de idei, am vrut să scriu aceste rânduri pentru ca l-am auzit zilele acestea […] The post Apropo de buzzul reflectat de #erikaisac cu #macarena in social media. appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • La ce este buna scoala ?... 65

  Multi copii / adolescenti se intreaba – uneori – pe buna dreptate La ce este buna scoala ? De ce sa mergem la scoala, atata timp cat majoritatea informatiilor predate la ore le gasesti disponibile si in manuale sau online, in rezumate, chat gbt, etc. La ce este buna scoala versus a face bani din […] The post La ce este buna scoala ? appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • Urari de Craciun.. fii mai bun….fii mai... 71

  Titlul parafrazeaza o reclama ce a intrat deja in foloclor. Mesajul este simplu; amintește -ti de Crăciun esență fiintei umane: sa fii mai bun. Sa fii mai bun , insa nu doar de Crăciun ci tot timpul anului. In fapt mesajele pe care le trimitem de Crăciun nu sunt atât pentru alții, ci sunt pentru […] The post Urari de Craciun.. fii mai bun….fii mai appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • Cand viata te sperie mai mult decat ….?... 100

  Ce te sperie cei mai mult ? sa nu gresesti ? sa nu jignesti ? sa mori tu ? sau sa moara cei dragi ? Care este cea mai mare frica a ta ? Cred ca frica mea cea mai mare este sa traiesc mai putin decat cred eu ca as putea trai. Sa traiesc […] The post Cand viata te sperie mai mult decat ….? appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • Hernia de disc: O perspectiva asupra simptomelor si tratamentului nechirurgical 100

  In universul complex al problemelor coloanei vertebrale, se evidentiaza o afectiune frecventa si adesea dureroasa, cunoscuta sub numele de hernie de disc. Aceasta conditie medicala, ce isi face simtita prezenta in structura delicata a discurilor intervertebrale, reprezinta o sursa semnificativa de disconfort si afecteaza adesea calitatea vietii celor care o experimenteaza. Discurile intervertebrale, ca piese […] The post Hernia de disc: O perspectiva asupra simptomelor si tratamentului nechirurgical appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • Alegerea Culorilor in Mobilierul Bucatariei: Ghid Prin Ultimele Tendinte 104

  Bucataria este inima unei case, un loc in care se petrece mult timp, astfel incat designul acesteia trebuie sa fie placut, functional si la moda. Alegerea culorilor potrivite pentru mobilierul din bucatarie poate influenta in mod semnificativ aspectul si atmosfera acestui spatiu. Culorile neutre au castigat popularitate in bucatariile moderne, datorita elegantei si versatilitatii lor. […] The post Alegerea Culorilor in Mobilierul Bucatariei: Ghid Prin Ultimele Tendinte appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • Revigoreaza-ti starea de spirit si sanatatea prin cursurile de dans pentru adulti 100

  Intr-un ritm alert al vietii moderne, gasirea unui refugiu care sa aduca bucurie, revitalizare si conexiune cu propria persoana devine tot mai important. Cursurile de dans pentru adulti nu sunt doar o forma de miscare, ci o poarta spre reimprospatarea starii de spirit si imbunatatirea sanatatii. Dincolo de beneficiile fizice, dansul ofera o modalitate de […] The post Revigoreaza-ti starea de spirit si sanatatea prin cursurile de dans pentru adulti appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • O idee geniala este suficientă ?... 90

  Aceasta este întrebarea: o idee buna este suficientă pentru a crește o afacere si a o transforma intr-un succes.. Daca ai o afacere inovativă care trebuie ca aceasta sa stabileasca un obicei de consum. Acesta nu se poate realiza decat prin marketing serios, promotii si o bună aprovizionare in ciuda greutăților inerente începuturilor. Dar..este nevoie […] The post O idee geniala este suficientă ? appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • Cum amenajezi o baie la mansardă... 125

  Vrei să amenajezi o baie la mansardă astfel încât să nu mai fii nevoit să cobori ori de câte ori ai nevoie să folosești baia? În cele ce urmează îți spunem ce ai de făcut pentru a finaliza acest proiect cu brio. Dacă folosești mansarda cu regularitate, fie ca dormitor, cameră de zi sau birou, […] The post <strong>Cum amenajezi o baie la mansardă</strong> appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • Care este secretul succesului in viata ?... 92

  Profesorul M. Miclea ne explica intr-un interviu special pentru Starea Natiei ce trebuie sa faci pentru a-ti atinge obiectivele personale, atat pe plan personal cat si profesional. Poate ai crede ca ai nevoie de bani, influenta sau putere ? In primul rand ai nevoie de rabdare, planificare si autodisciplina. Daca nu ai rabdare sa asculti […] The post Care este secretul succesului in viata ? appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • Vreau acum…ACUM – Gratificarea imediata... 94

  Fenomenul gratificării imediate are legatura cu educatia aceea de baza ce se formeaza incepand cu cele mai fragede varste; a astepta sa primesti pentru ceea ce ai facut, sa faci ceva pentru ceea ce primesti si sa ai parte de lucruri pe masura muncii tale. De multe ori parintii spun astfel: „daca eu nu am […] The post Vreau acum…ACUM – Gratificarea imediata appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • Politia română trimite spam ?... 97

  Se trimit spam-uri triste de pe adresa: [email protected]. Nu deschideti nici-un atasament de pe aceasta adresa sau de pe altele similare. De ce? Simplu; nu ar fi normal ca Politia română sa trimita citatii de pe o adresa de gmail sau folosid emailul in general. Citatiile se trimit in scris prin posta cu confirmare de […] The post Politia română trimite spam ? appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • Cum devii bogat si cand esti cu adevărat bogat ?... 101

  Cand nu ai timp, cand ai bani sau cand ai timp ?Oare atunci cand nu poți alege ce faci cu timpul tau esti bogat sau sărac?Te simti cu adevărat important atunci cand spui mereu ca esti ocupat?Multitudinea de lucruri pe care oamenii le au de făcut le da impresia unei importante acarierei. Dar, in esență […] The post Cum devii bogat si cand esti cu adevărat bogat ? appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • Filmul Taximetristi, dincolo de cuvinte vulgare... 118

  Am văzut Filmul Taximetriști Am trecut de cuvintele vulgare. Bine eu nici nu_s nic asa sensibil Este multa psihologie si viața pe bune, dincolo de înjurături. Este despre cele „x” tari din tara asta. Este despre fraierii care primesc cat merita – daca’s norocoși – si ceilalți. Este despre tipologii, stereotipuri….este despre rasturnarea șabloanelor intr-un […] The post Filmul Taximetristi, dincolo de cuvinte vulgare appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe
 • Puterea de a accepta ca nu poti... 143

  De cele mai multe ori oamenii sunt obsedati de a arata lumii ca pot; ca sunt de succes, ca sunt frumosi, ca au o masina scumpa. Totul pentru a afisa o imagine perfecta acceptata. Totul venind dintr-o societate in care doar cel care se afla pe locul I ia totul; premiul, meritele, aplauzele. Cu adevarat […] The post Puterea de a accepta ca nu poti appeared first on Bogdan Niculae - Blog Bazar.

  Citește mai departe