Sa nu va lasati indusi in eroare de titlu. Nu a fost un 1 Mai cu bere si mici la marginea padurii, si nici in Vama Veche sau in alte locuri in care merge lumea in mod traditional. A fost un 1 Mai autentic romanesc pentru ca am venit in contact cu istoria, arta, bucatele si bauturile romanesti timp de 3 zile. Un festin vizual si culinar, cum rar mi-a fost dat sa experimentez. In fiecare zi am interactionat cu oameni cu povesti de viata fantastice, am vazut cum munca si perseverenta conduc la rezultate chiar si in Romania (unde parca tot universul comploteaza ca sa ne fie greu sa performam), am vazut si locuri frumoase, dar gaunoase, in care tinara generatie nu are nicio sansa. In fiecare zi am descoperit locuri cu un potential turistic, dar putin cunoscute publicului larg. Povestea este lunga, asa ca o voi spune pe capitole:Capitorul 1 - Vinul si sculpturileAm plecat din Bucuresti spre judetul Buzau, avand o singura tinta clara - siturile rupestre de la Bozior...