1 Mai - Mistretii si tabla inmultirii

  • Postat în Calatorii
  • la 08-05-2017 17:25
  • de Poca
  • 441 vizualizări
img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe F-81-KMA
Episodul 2 al calatoriei de 1 Mai nu este doar despre ce am vazut, ci si despre ce n-am vazut, dar m-a impresionat totusi...Ziua buna se cunoaste de dimineata! Pline de optimism, cu merinde de drum (primite de la gazda noastra de la pensiunea Stejarul) ne-am inceput drumul catre siturile rupestre. Am reusit sa driblam ploaia si am ajuns la Magura. Soseaua era strajuita de-o parte si de alta de 2 pajisti pline de sculpturi, dar noi stiam ca mai exista si o a treia, ferita de ochii privitorilor. Tot de la gazda noastra aflasem informatii cum ca acolo sunt statui mai putin abstracte, intruchipand personalitati celebre precum Burebista, Eminescu, Mihai Viteazul si Brancovenii. Din sosea nu se vedea niciun indicator, asa ca am pornit pe bajbaite, ocolind copacii cazuti si incercand sa urmam un vechi drum asfaltat pe ici pe colo (pe care cu siguranta cu zeci de ani in urma se transportau blocurile de piatra pentru a fi sculptate). Cea de-a treia poiana ne-a intampi...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate